Przegląd nowego drzewa talentów - rozmowy

Temat na forum 'Dyskusje ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 22 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Shokaku

Shokaku Analityk forum

A 200-250? gdzie ????

2. StaWaR

StaWaR Czeladnik forum

już poprawiłem dzieki za spostrzegawczośc :)

3. Mr.Michael(300)D

Mr.Michael(300)D Młodszy ekspert

To teraz załóżmy, że zaczyna się od 0 (nowy gracz) 121250kr•3ścieżki•308per/kr=112035000 pereł.
    Pozdrawiam nowych, UCZCIWYCH graczy mających do wbicia 120mln perełek :) (zakładam brak inwestycji w rabaty i inne płatne bajery). Napewno przyciągnie to wielu wielu nowych piratów ; )

Cezary.1992 i -Rom3o- lubią to.
  4. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

jesze sloty kasztele dodaj haha i trofea to juz koncowka gra dotrwa do konca wspierania flascha i po niej :)

-Rom3o- lubi to.
  5. -siwy-

-siwy- Okazjonalny autor

2018-09-17 14:59:54
    Zamówiono 24000 x Kryształy. Powód: Rebooking of...Skillpoints
    i co ja mam niby za to zrobić ? miałem chyba zrobione 39 talentów a teraz co ? nie odpalam wiecej tej gry :/
    powodzenia wszystkim nowym :):):):):):)

6. POLSKA

POLSKA Młodszy ekspert

gdzie mogę zresetować te denne talenty?

7. Jakiś opis co i jak z tymi talentami by się przydał co ile daje i cała reszta

8. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Zgadza się. Warto czytać to co jest dostępne w grze bo nowy system jest inny niż stary.

W tej chwili nie możesz. Dlatego trzeba zastanowić się zanim się przydzieli. Nie mamy żetonów.

9. ςzคгภץฬเςђєг[ยק]

ςzคгภץฬเςђєг[ยק] Naśladowca mistrzów

zrobiłem talenty full :DDD co dalej ? hahh

10. _KOCUR_

_KOCUR_ Czeladnik forum

dodam od siebie,spoko te moce są, bedzie mozna latwiej bota na salwe ukrasc :D

11. john009

john009 Koneser forum

po co jest ten nowy kod ????

12. *marcin1*

*marcin1* Stały bywalec

Dostałem 232000 kryształów i co ja mam z tym zrobić pora przenieść się na gąsienice bo tu to jawna kpina z graczy

13. john009

john009 Koneser forum

Wposałeś kod, dostałeś te skills czy coś ??. Gdzie to jest, jak wycofac talenty ??

14. *Filippo*

*Filippo* Czeladnik forum

Te nowe talenty to jakaś totalna porażka... Psujecie tylko co raz bardziej gre

15. DarkShark

DarkShark Wyjątkowy talent

Psują to mało powiedziane normalnie okradają graczy stare talenty dawały 30% wiecej ze skrzynek błyskotek, salwa się zmniejszyła, prędkość harpunów mocno zmalała

16. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

dzis nazbieralem i aktywowalem ta mapke ze skrzynkami totalne dno 35s to zbierzesz z 6-8 skrzynek jak masz blisko i dobrze najedziesz gdzie tu sens ubicia 100 potworkow na ta mapke to powinno sie wchodzic na 10-15 min ...

17. michbo15

michbo15 Hrabia forum

Na ta mape powinno sie wchodzić na czas zebrania wszystkiego :D

Zebrałeś wszystko, wychodzisz z mapy.

18. sidok

sidok Czeladnik forum

Czy ktoś mi wytłumaczy jak działą "krytyczne zabójstwo" w ścieżce ataku? Za każdym razem jak patrzę w wyposażenie, to mam inną wartość szansy na krytyka :|

19. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

taa moze odraz una godzine na ta mapke?mogli wogle nie dac i nie bylo by nic dodatkwoego a tak zawsze nawet 5 skrzynek z lepsza nagroda niechcesz tam wchodzic to tego nie aktywuj nikt nie zmusza.salwa wam spadla?no to moze armaty zalozcie albo cos bo te talenty sa lesza opcja niz poprzednie i narzekacie ze drogo a co za darmo dac mieli?BA pisała ze oddadza 2 razy tyle krysi ile sie wydalo na stare wiec mozna bylo sie zaopatrzyc jak ktos tego nie zrobil to jego wina a nie bp

♣Rada®XXL♣ lubi to.
  20. 1a2s

1a2s Mieszkaniec forum

35s? i 5 skrzynek? ale radocha :eek: to już lepiej więcej potworkow ubic i dluzej na mapce byc

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.