Przeglądarka

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika abcxyz911, 5 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abcxyz911

abcxyz911 Czeladnik forum

Witam, jaka przeglądarke polecacie do seafight? chodzi mi o gre na komputerze, nie na telefonie czy tablecie.

2. Ja uzywam chrome i mnie jeszcze nie zawiodlo :) ( chyba ze masz viste to moze byc problem z wytczka czasem - ale na innym systemi dziala mi elegancko:) )

3. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Większość graczy korzysta z Chrome lub Firefox i obie te przeglądarki się sprawdzają :) Kwestia bardziej Twoje wyboru na której lepiej będzie Ci się grało. Każdy ma różne sprzęty i różne wtyczki i inne takie zainstalowane, dlatego u różnych graczy gra może lagować trochę, nie wczytywać się lub coś innego.

4. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Coś więcej w tym temacie ? Masz jeszcze jakieś pytania ? :)

5. 1oonn

1oonn Czeladnik forum

ja mam :D we firefoxie zamiast nicku są kwadraty :p a na chrome nie mam co mam zrobić jakiś pomysł? :D

6. Jak dobrze pamietam jest to zalezne od same przegladarki .. ma ubozsza "tablice znakow" ( jesli dobrze pamietam tak to sie nazywa :p ) stad te problemy

7. ☆√ΞRACRUZ☆[PL-]

☆√ΞRACRUZ☆[PL-] Młodszy ekspert

8. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Odpowiedzi udzielone, brak dalszej aktywności - temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.