Przerwa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ·•●ℋαяραgαи●•·, 26 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, zrobiłem sobie kilkuletnią przerwę od sf, dziś naszła mnie ochota popływać i nasuwa mi się pytanie. Czy ta gra jakoś się zmieniła? Jeżeli tak to na dobre czy wręcz przeciwnie, warto zaczynać niemal od zera?

2. Shokaku

Shokaku Analityk forum

zmieniło się prawie wszystko;d i moim zdaniem zaczynanie od zera nie ma sensu ;)

3. Sentinel_ev

Sentinel_ev Czeladnik forum

Nie zgodzę się z kolegą wyżej, sam wróciłem po prawie 10 latach, warto zacząć na nowym globalu gdzie na wejście dostaniesz parę fajnych benefitów ;)

4. largendo

largendo Zaawansowany

myślę, że warto też wróciłem może nie po latach bo czasami tu zaglądałem; co się zmieniło inaczej przydziela się talenty; armaty (pokładów) niezmienne jest od lat voodoo, kasztele; doszły jedne pergaminy inne ubyły; misje sezonowe chyba częściej eventy są niż kiedyś, nowe mapy; na początku przy rejestracji przydzielono mi serwer europejski globalny ale poczytałem forum i wybrałem najnowszy serwer amerykański globalny 3; gra tam może z 10-11 graczy z polski na europejskim prawie nie gram bonusy tylko odbieram i to też czasami przynajmniej na razie

5. A co z serwerami polskimi?

6. Shokaku

Shokaku Analityk forum

to moze i tak;) ale mi chodzi o polskie serwery;D

7. largendo

largendo Zaawansowany

po co wam polskie serwery; jak już osiągnęliście wszystko to po to się gra na serwerach zagranicznych żeby sprawdzić swoje umiejętności z graczami z innych państw i reprezentować polske na arenie międzynarodowej

8. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.