przychylnosc krolowej

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika graczownik, 15 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. graczownik

graczownik Forumowy żółtodziób

co daje mi przchylnosc krolowej ?

oraz do ktorego momentu- lvl-u lub expa mam ochrone poczatkujacego ?
    bo widzialem statek na mapie 2-1 i mial ochrone poczatkujacego, a mial 2 lvl, inaczej by sie niedostal tam na mape, a ja mam 2 lvl i mnie atakowali

2. ***DZIARA***USS

***DZIARA***USS Okazjonalny autor

Do 5 lvl jest ochrona jednak jak oddasz strzał na mapie to automatycznie ochronka ci spada i nie masz jej póki ktoś cię nie zatopi i chyba jak dobrze pamiętam to po jakimś czasie przestaje działać. Przychylność daje miejsca na armaty, prędkość i hp.

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  3. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Czy masz jeszcze jakieś pytania graczownik ? :)

4. graczownik

ok, zrozumialem, czyli do puki w innego gracza nie strzele to mam ochronke, to spoko, tylko czy mod moze potwierdzic ze do 5 lvl jest ochrona ?, nawet jak strzelam do statkow npc ?

5. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

nie mozesz atakowac graczy npc potworkow robic abordow jedynie co ci pozostaje na ochronce to zbieranie blyskotek a ochronke otrzymujesz po tym jak cie zatopia na 1 godz

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  6. nessmann

nessmann Forumowy żółtodziób

jednym slowem, jest to szansa dla graczy do lvl 5 aby po zatopieniu mogli sie uleczyc do maxa, i przez godzine miedzy innymi moga blyskotki zbierac, ale niewolno im zabijac innych graczy, lub potworkow, tylko plywac

7. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

dokladnie

8. graczownik

dziekuje wszystko jasne temat do zamniecia, przepraszam za klopot

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.