Przywrócenie chłopców okrętowych za perły/opłaty za seafight

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika ๖ۣۖМя.๖ۣۖМатт»PL«, 15 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zainicjowałem ten temat ponieważ jest ważny pewnie dla każdego gracza tego lepszego lub słabszego .
    Pkt 1 .
    Zabranie chłopców okrętowych za perły był słabym pomysłem ponieważ słabsi gracze nie mogą rozwijać swoich kont 2 x szybciej strzelają co 6 sec po 10 tyś z 75 elitara jakim jest wybuch
    bez kaszteli jest to przykre że BP dba tylko o tych którzy grają od kilku lub kilkunastu lat graczy . A tych nowych którzy chcą stworzyć lepsze konto muszą poświęcić przy najmniej z rok aby konto miało full kaszteli talenty armaty jednego rodzaju czyli voodo na 5 lvl ponieważ młoty są tylko do kupienia za pieniądze lub wymienia się je za Burzę ognia armatę do przeładowania . Jednak pomysłem BP było to aby zakupić wszystko i mieć na gotowe konto to tak nie działa z perspektywy gracza trzeba przynajmniej na jakimś evencie poświęcać codziennie z 8-10 h jak nie lepiej aby konto utrzymało się przy stanie takim jakim jest lub było lepsze .Co z tego że masz młoty kupne pokłady ale resztę rzeczy które myśli BP to błahostka na nie najwięcej się poświęca czasu aby ich nie zabrakło.
    Pkt 2 . Każdy osobnik forum pisał że nie śpi na pieniądzach .
    Ostatnio obliczyłem z kolegą ile trzeba wydać aby mieć 400 młotów na 5 lvl ta suma sama ugina mi nogi wynosi ona ok. 20 tyś zł , a gdzie jest reszta na którą trzeba wydać ożebrowanie , lampy burzowe , łańcuchy . To wszystko kosztuje a za 20 tys zł lub nie lepiej wydaną kasę na ta grę można powiedzieć otwarcie , że samochód były lepszy niż konto na seafight nie zjada z portfela tyle pieniędzy miesięcznie co ta gra . Na wakacje można na miesiąc pojechać zwiedzić kawałek skrawka ziemi przeżyć fajne chwile .
    Po prawie 10 latach gry w nią zobaczyłem wielki upadek tej gry gdy zostały wprowadzone armaty młoty które bynajmniej zniszczyły tę grę . Jedynie co się opłaca to czekać aż otworzą Serwer testowy i mieć tam wszystko za darmo i pobawić się z innymi graczami w klanie lub bez .Bo to nie ma większego sensu grać imo w tą grę od 2017 roku .
    Tyle z mojej strony (Ta gra już upadła i myślę że się nie podniesie tak samo jak Virtus.Pro)

Zacytuję polskiego gracza Counter Strike Global offensive Jarosława Jarząbkowskiego który sam powiedział o swojej drużynie .

"Jest to tonący statek i on cały czas tonie i nigdy się już nie wynurzy " tak samo jest z Seafight jak zaczęła się ta gra piąć do góry w 2012 roku tak w 2017/18 kończy się ponieważ coraz więcej osób odchodzi . Gracze są zniechęceni tym że muszą płacić tyle za na swoje konta aby mieć je udoskonalone do perfekcji .Tyle z mojej strony i tak pewnie każdy to przeczyta napisze coś od siebie a BP i tak będzie dalej dążyć w pieniądze aż sami zostaną z tą grą lub ktoś kto myśli rozważnie jej nie przejmie i zacznie naprowadzać tą grę na tory .

2. KaT

KaT Okazjonalny autor

Jak Najbardziej za wczesniej zawsze tak było i kazdy sie przyzwyczaił do czasu salwy a teraz modza zeby tylko dalej gre kroic jestem na TAK :D

3. *Filippo*

*Filippo* Czeladnik forum

Za. Nie mam zamiaru wydawać pieniędzy na grę, a oni tylko starają się ją utrudniać dla przeciętnego gracza

4. ΜΔRСЇΠøภε

ΜΔRСЇΠøภε Młodszy ekspert

Bardzo dobry pomysł jestem ZA

5. Kiedyś gracze tworzyli tę grę dawali pomysły na eventy co dodać itp. A teraz to totalny kosmos niedługo będziemy latać zamiast pływać ;D na 100 % będzie nerfienie salwy i hp bo teraz to może full elita mieć prawie 1.5 mil hp razem z voodo więc jest to lekka przesada. Po nerfie tak zwanym przeciętny lub ten gracz który zaczyna ogólnie grać w tę gre no powiem lekko mu konta zrobić nie będzie . Kiedyś to na błyskotki itp sie latało a teraz pergaminy i płatności :D nic więcej .

6. вяαкηιкυ

вяαкηιкυ Forumowy żółtodziób

jestem za dodaj głosowanie TAK lub NIE

7. PLUTO.73

PLUTO.73 Moguł forum

wiadomo, że tak ;d

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.