Przywrócenie PE za pergaminy

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika .PABLO.VIII, 9 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .PABLO.VIII

.PABLO.VIII Okazjonalny autor

Proponuje przywrócenie PE za pergaminy, niech nie wliczają się do ligi oczywiście. bez tego nie da się wbić blachy po lewej stronie, nie mówię już o graczach, którzy zaczynają gre i muszą wbić poziom elity :)

Nie rozumiem czemu zabrali te punkty, mogli tylko zablokować je w lidze.

2. abcdef..

abcdef.. Czeladnik forum

jak sie nie da wbic jak da tylko trudniej. Jak dla mnie dobrze ze zabrali bo teraz mozesz w lidze zajac lepsze miejsce dlatego poniewaz ci co kozystaja z eee pomocy do pergow nie natluka mln pe w 3 dni

3. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

tylko po czesci zostal rozwiazany problem przepasc w pe wbite w lidze bedzie mniejsza nie zmieni to jednak faktu ze ludzie beda bili pergi na admiralkich armatach 24 godz na dobe nic sie nie zmieni jedyne rozwiazanie problemu to zaliczanie pkt elitarnych tylko poprzez wystrzal z amunicji elitarnej do ligi !

Ozone lubi to.
  4. .PABLO.VIII

Mówię żeby PE do ligi nie zaliczało ale do rangi już tak. na małych lvl można wbić zgadza się ale na dużych już nie

5. Mojo™©

Mojo™© Forumowy żółtodziób

PE nie powinno byc w lidze z pergaminów tylko na morzu zdobywane a co do wbijania elity to tragedia sam mam 2 miliony tylko nie mam admirałek (1 tylko ) i ile mi zajmie wbicie 27 elity lub przejscie do ligi manty. PE powinno sie liczyc z pergaminów tylko do 1 miliarda aby kazdy kto tyle nie ma mógł wbic elite czy lige jaka chce lub aby wyrównac szanse do np blachy ludzie którzy maja np po 8 miliardów a pewnie maja nie wbijaja puntów z pergaminów tylko tradycyjnie a ci co maja ponizej tej ilosci nadal wbijaja z pergaminów wiec kazdy miałby szanse dogonic pozostałych

6. .PABLO.VIII

To już jakiś pomysł Mojo

7. *SoloMarinero*

*SoloMarinero* Czeladnik forum

Bardzo dobrze BP :D

8. Errew

Errew Hrabia forum

pewnie ze dobrze :) rekoboty nie beda latac na pergaminach bedzie mozna je ubic na mapie morza :) powtarzam te WYKOKSOWANE REKOBOTY! :) ktore sie szczyca a teraz beda denka dostawac :) chociaz PB sie zwiekszy :) i teraz poznaja prawdziwe zasady panujace na morzu :) gdzie jest czyje miejsce :) i płacz :DDDD ;p

9. *SoloMarinero*

*SoloMarinero* Czeladnik forum

dokladnie:D wes ludzi sobie juz nie plakac:D

10. adacho10

adacho10 Okazjonalny autor

PABLO jak ty masz juz blache ;p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.