Puchar Bokora - lipiec 2017, rozmowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 11 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. †Matayachi†®™®

†Matayachi†®™® Czeladnik forum

2017-08-01 00:14:17
    System dopisał do Twojego konta towar: 15 x Armata Dewastator. Powód: Puchar Bokora
    System dopisał do Twojego konta towar: 1 x Królewska sakwa z klejnotami. Powód: Puchar Bokora
    System dopisał do Twojego konta towar: 30 x Królewska Łaska. Powód: Puchar Bokora

34 skrzynki

2. Mógłbym się dosłownie o wszystko z Tobą założyć, że jeżeli grałbyś na PL2 to pisałbyś tu zupełnie przeciwne zdania i teorie, więc Twoje twierdzenia są dla mnie jakieś bezsensowne.
    Też grałem swojego czasu na pl1, teraz gram na pl2, a jakbyś sobie przypomnial to napewno spora liczba graczy po wprowadzeniu serweru PL2, przeniosła się na niego, kończąc gre na PL1 , wiec i Tobie nikt nie bronił tego zrobić :)

I w sumie z 4-5 razy wrzuciłem po ponad 130 skrzynek, żeby wkońcu choć raz wygrać skórke, ponieważ nigdy nie trafiłem od paru lat, a przy mniejszej ilosci losów można było tylko pomarzyć , więc nie dramatyzuj :eek:

3. szamankasc

szamankasc Moguł forum

• 200000 kul Pożeracza dusz + 15 dni Królewska Łaska + Królewska sakwa z klejnotami + 10 armat Młot przeznaczenia poz 1

z 2 skrzyń

4. $_DG_$™87

$_DG_$™87 Zaawansowany

wystarczy zerknac w ranking ligi pl1 i pl2 .. czarno na białym widac ilu gdzie jest graczy. wiec wiem co pisze , w poprzdnim wpisie wyraznie napisłem ze mam 2 onto na pl2 i tam wygrywam co miesiac. a przejsc po 7 latach gry na inny serwer i od nowa rozwijac konto mija sie z celem. dlatego uwazam ze losownie powinno byc jedno dla wszystkich. pl 1 w sumie 4 ligi 1388 graczy pl2 w sumie 4 ligi 810graczy . nagody na serwer jest 135 wiec prosty rachunek . na pl2 810 :135 czyli co szusty srednio gracz wygrywa,, a pl1 1388:135 co 12,2 srednio wygrywa . same tylko te dane pokazuja ze bokor jest nie sprawiedliwy jeszcze cos Ci wytłumaczyc?? prosta matematyka.

Ostatnie edytowanie: 1 sierpnia 2017
  5. chriisss89

chriisss89 Mistrz forum

$_DG_$™87

Masz racje czesto wygrywam :D i prawda tez jest ze nie raz wrzucilem ponad 100 ale na prawde tym razem wrzucilem tylko 4 losy

Ostatni rok
    †čhřiiššš89†[ZŁY]Wygrałeś!2016-12-01

†čhřiiššš89†[ZŁY]Wygrałeś!2016-11-01
    †čhřiiššš89†[ZŁY]Wygrałeś!2016-10-01
    †čhřiiššš89†[ZŁY]Wygrałeś!2016-09-01
    †čhřiiššš89†[ZŁY]Wygrałeś!2016-08-01
    †čhřiiššš89†[ZŁY]Wygrałeś!2016-07-01
    †čhřiiššš89†[ZŁY]Wygrałeś!2016-06-01
    †čhřiiššš89†[ZŁY]Wygrałeś!2016-05-01
    †čhřiiššš89†[ZŁY]Wygrałeś!2016-04-01
    †čhřiiššš89†[ZŁY]Wygrałeś!2016-03-01
    †čhřiiššš89†[ZŁY]Wygrałeś!2016-01-01

$_DG_$™87 lubi to.
  6. MAREK.ZBP

MAREK.ZBP Czeladnik forum

Ta sama bajka znajomi/rodzina zgarniaja fanty... oby tak dalej

7. Hmmmm, a według mnie to BP powinno coś zrobić z tym, że gracze z PL1 rozwijają swoje konta dłużej, a każdy wie jakie były dobre eventy np 8-9lat temu. Według mnie to niesprawiedliwe, bo jak mam rywalizować z graczem który mógł zacząć grę dwa razy wczesniej niż ja?, Bo ja to nie mogłem, ponieważ PL2 jeszcze dla mnie nie zrobili:mad:.
    Tak samo wprowadzili jakieś obliczenia na rangi i mi spadła wrrrrrr, co za skandal :mad:

Noi sam widzisz jak jest, a takich przykładów mógłby człowiek wyszukiwać mnóstwo, bylebyś miał tylko to co inni mają, a nie patrzysz na to czego Ci inni nie mają, a Ty właśnie posiadasz

Matematyka chyba nie jest też dla Ciebie prosta, bo 1388:135 wychodzi 10,2 a nie 12,2 jak piszesz, wiec nie zacznij pisać czasem, że inni lepiej liczą niż Ty :D:D:D

Ostatnie edytowanie: 1 sierpnia 2017
  8. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Proszę zakończyć zbędne prowokacje. Tym razem tylko ostrzegam.
    Łączenie serwerów zostało tak zaprojektowane, aby wszystko co jest na mapie morza było wspólne, a co na karcie głównej gry oddzielne dla każdego serwera.

9. $_DG_$™87

$_DG_$™87 Zaawansowany

to brava dla tych projektantow:) widac myslenie ich boli

10. NAVAL

NAVAL Aktywny autor

Witam
    To powiec mi mam konta się pozbyć co mam od początku gry PL1 i mam sobie załatwić z PL2 co łatwiej o wygraną w Bokora?
    Powinni połączyć wszystkie rankingi i bokor jak mamy jeden serwer a nie dzielić pl1 z pl2:DD
    NAVAL

11. $_DG_$™87

$_DG_$™87 Zaawansowany

skoro rywalizujemy razem , jedziemy na tym samym wozku , wiec oba serwery powinne miec takie same szanse

Pacyfista lubi to.
  12. A czemu gracze z PL2 mają mieć niby gorzej? Mieli ciągle taką samą szanse w bokorze to czemu teraz mają mieć niby mniejsza? Jak jest coś dla jednego serwera Plusem to dla drugiego minusem i na odwrót, w zależnosci od sytuacji :D

13. $_DG_$™87

$_DG_$™87 Zaawansowany

człowieku o czym Ty piszesz??? jakie gorzej??? wtej chwili gracze pl2 maja o wiele lepiej. a ja pisze non stop zeby mieli tak samo jak gracze pl1. czytaj ze zrozumieniem.

14. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Losowanie Pucharu Bokora odbyło się. Temat zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.