Puchar Bokora - Luty 2015 - rozmowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Mr.Incredible, 15 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ani gracze nie są winni ani my.
    Oficjalnej informacji nie było bo takiej nie otrzymaliśmy. Winić tu możemy BP.

2. ...JoHnY...

...JoHnY... Okazjonalny autor

Popieram całkowicie nygusa i gutka ja również dostałem laskę na 14 dni ... A jak do nich napisałem , że łaska była zawsze na 28 dni to napisali , że nie wiedzą jacyś ciemni ludzie tam siedzą widzę ... A laskę na pewno dali na 14 dni żeby się wszystkim skończyła i na event żeby nie było ale zapewne już zawsze na 14 dni będzie wiec ja podziękuje za wrzucanie 30 skrzynek i będę wrzucał po 2 wtedy jak coś trafie to nie pożałuje bo to jest śmieszne ...

3. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Proszę:
    "Ahoj Piraci!

Królewska Łaska zwycięzcom losowania została dopisana na 14 dni a nie na 28. Problem ten zostanie naprawiony skryptem tak szybko jak to będzie możliwe.

Wasza ekipa Seafight"

4. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

Wow niezle tylko dlaczego np suport w ticetach pisal ze to nie blad a laska na 14 ma byc yhym widac ludzie nie tylko u nas sie wsciekli a bp uleglo

5. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Wszystkim w ekipie również zależało na tym, żeby nagrody były przyznane w takiej formie, jaka była ogłoszona przed losowaniem.

6. KPPmalpa2001

KPPmalpa2001 Mieszkaniec forum

jak ekipa wygrywa to też chce więcej proste i logiczne :)

7. Nie ma co się już denerwować, irytować :) będą naprawiali na 28 dni więc jest git :)

8. ๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™

๖ۣۜJ-ϋ-η-ί-ø-я™ Wyjątkowy talent

mniej w bokora wrzucajcie to mniej płaczu będzie ludziki :D

9. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

ja wrzucalem przez 3 puchary po 2 skrzynki i 4 piersze ladne jakas 1 armatka +kulki z czyms a ostatnie dwie zloto i jakies bezuzyteczne amulety od tamtej pory nie wyslalem esa na puchar gdybym chcial zloto to bym se ubil sinclara na mapie za 0 zl ... zal

10. N.Y.G.U.$..

N.Y.G.U.$.. Młodszy ekspert

Teraz to rozumiem. I wszystko jest OK.

https://board-pl.seafight.com/threads/puchar-bokora-luty-2015.54428/#post-360118

Ale czy nie mozna bylo tak odrazu. :)
    Zaoszczędziło by to nam i wam stresu i niepotrzebnej nerwówki.:mad::(;)
    Zapewne teraz posypia się pytania w stylu "kiedy oni to naprawia, ile jeszcze można czekać itd." :D Ale zanim to nastąpi to jeszcze parę dni minie.:)
    A ja do tego czasu zycze wszystkim CM-om, MOD-om, SMOD-om i calej ekipie milej i przyjemnej pracy.:D:p:)

11. ..PolishTerrorist..

..PolishTerrorist.. Ekspert forum

Mozliwe jest dostanie majtka poz 5 zucajac skrzynki do pucharu bokora?
    Bo wiem ze mapke mozna a czy majtka to nie wiem;/
    Prosze o zybka odpowiedz

12. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Nie ma możliwości otrzymania majtka poziomu V z skrzynek voodoo.

13. ...JoHnY...

...JoHnY... Okazjonalny autor

I to mi sie podoba dziekuje :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.