Puchar bokora - styczeń 2015, rozmowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Władca|Mórz

Władca|Mórz Okazjonalny autor

Pytanie do moderatora forum
    Można mieć dwa konta ?

2. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Można mieć dwa konta.

Władca|Mórz lubi to.
  3. Yoyokicia

Yoyokicia Czeladnik forum

A czy na jednym koncie może grać kilka osób i czy sprzedaż konta jest zabroniona ?

4. βɨãŁψ_Ŧ¥ǤЯÿ§

βɨãŁψ_Ŧ¥ǤЯÿ§ Czeladnik forum

Witam czy może mi ktoś powiedzieć o co teraz chodzi? A mianowicie dostałem dziś wiadomość systemową o wygranej a w dzienniku nie mam żadnego wpisu o niczym. Czy to jest jakiś nowy błąd czy jak mam to odebrać teraz.

5. Władca|Mórz

Władca|Mórz Okazjonalny autor

Sprzedaż jest zabroniona

SMOD_Mróz lubi to.
  6. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Tylko właściciel powinien mieć dostęp do swojego konta, sprzedaż kont jest zabroniona i odpowiednio karana. Proszę zapoznać się z OWH.

Władca|Mórz lubi to.
  7. βɨãŁψ_Ŧ¥ǤЯÿ§

βɨãŁψ_Ŧ¥ǤЯÿ§ Czeladnik forum

nikt mi nie odpisuje na moje pytanie czyli to chyba mało smaczny dowcip se strony BP :D xD

8. zlotnik2

zlotnik2 Stary wyjadacz

Czy będzie kiedyś jeszcze możliwość aby w konkursie na forum nagrodą główną były 2 skrzynie voodoo?:D

9. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Zapewne kiedyś będzie taka możliwość.

10. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

zależy o jakiej treści,może dostałeś wiadomość która poszło do kont które nie wrzuciły swoich skrzyń

11. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Wiadomość dostałeś już po losowaniu a nie wtedy gdy były przyznawane główne nagrody? Prawdopodobnie jest to informacja o wrzuceniu pozostawionych na koncie skrzyń. Sprawdź dziennik pokładowy - "Wygrane z pucharu bokora". Żadne skrzynie nie mogą przechodzić do loterii kolejnego miesiąca, dlatego system je wrzuca do kielicha.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.