Punkty bitwy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hood*y, 3 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hood*y

hood*y Forumowy żółtodziób

Ile można dostać tych punktów maksymalnie za zatopienie gracza?

2. =Karkus-X=

=Karkus-X= Wielki mistrz forum

Max chyba 30 - silniejszy od ciebie i na mapie swojego bractwa, musisz mieć towarzysza Pyrambebę i kamyczek specjalny +50% PB

BlackPearl§ i hood*y lubią to.
  3. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Jeśli szukasz więcej informacji na temat punktów bitwy wystarczy kliknąć ;)

4. hood*y

hood*y Forumowy żółtodziób

Przeglądałem ten wątek ale tam nic nie pisze o tym ile punktów się zdobywa za zatapianie graczy, kolega =Karkus-X= pomógł bardziej :p ;)

5. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Owszem widziałem, link który podałem miał pomóc Ci w razie gdyby były jakieś jeszcze niejasności w tym temacie.
    W każdym razie masz jeszcze jakieś pytania ?

6. Errew

Errew Hrabia forum

a nie wiecej ? towazysz daje 50% i kamien 50% = 100% a za niektorych dostaje bez towarzysza i kamienia 18?

7. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

dokładnie zgadzam sie z kolega wyzej ja praktycznie caly czas dostaje 13,15,18 nigdy mniej czy wiecej wiec chyba najwiecej powinno byc 36

8. =Karkus-X=

=Karkus-X= Wielki mistrz forum

Możliwe, dlatego napisałem "chyba" - osobiście więcej mi się jeszcze nie trafiło.

9. Max pb jaką można otrzymać z wszelkimi dodatkami to 30, czyli bez potworka, kamienia i wyspy max to 13.

SMOD_Mróz lubi to.
  10. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Odpowiedź została udzielona, brak dalszej aktywności w temacie.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.