Punkty Elitarne i Ligi

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ZĩØвΣя™[ZŁY], 17 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ZĩØвΣя™[ZŁY]

ZĩØвΣя™[ZŁY] Okazjonalny autor

Jakim cudem ktos wbil 100mln w ciagu 2 dni ...niecałych

2. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

W tym wątku >>klik<< masz informacje na temat zdobywania pkt elitarnych.

3. ZĩØвΣя™[ZŁY]

Ja nie pytam o informacje o zdobywaniu tylko jakim to cudem

4. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Dałem Ci wytyczne - dodatkowo można mieć z poprzedniego miesiąca wygrane z ligi. Można przeliczyć że jest to do zrobienia.

Jak widzisz można mieć więcej :

5. ZĩØвΣя™[ZŁY]

no i jak to mozliwe

6. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Jeśli dobrze policzyłem to bijąc z pustaka za samą mapę Wodnika otrzymujesz około 1 800 000 PE + PE za wystrzelone kule . Z kul elitarnych bijąc wykonujesz taką mapę w 30 minut ? (można przeliczyć ) - Tak więc na dzień dzisiejszy maksymalna ilość armat posiadanych na statku wynosi 431 x ( przeładowanie na armata admiralskich 2.75 - prawie 22 salwy na minutę =1309 na godzinę) ; uśredniając 1300 salw na godzinę = 560300 PE na kulach pustych na godzinę . To daje około 4 milionów na godzinę z kul pustych. Resztę możesz sam policzyć. zobaczyć jak to się ma do innych pergaminów + kule elitarne.

7. ZĩØвΣя™[ZŁY]

tylko nie kazdy ma mapy wodnika :)

8. ZĩØвΣя™[ZŁY]

a na zwyklych mapach nie wpada pe

9. Natalia21™ZŁY

Natalia21™ZŁY Czeladnik forum

wpada jak bijesz admirałkami tyle wbic to nei problem jak masz sporo elitara admirałki i wszystkie bonusy typu królewska łaska, kasztele itp do pe

10. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, odpowiedź została udzielona. Zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.