punkty elitarne

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika †GiMi™[™±™], 25 marca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. †GiMi™[™±™]

†GiMi™[™±™] Stały bywalec

Witam,
    Mam problem z PE. wrzucilem armaty admiralki i robilem pergi, nie naliczalo mi pkt PE. Tak samo dzis wystrzelalem 10k amunicji elitarnej i dalej nie dodaje mi pkt PE. Co się dzieje ??

2. largendo

largendo Zaawansowany

to tak jak z freedomami da się pojawia się komunikat np. na 45/1 pojawił się freedom więc da się i zaprogramować event żeby ci malutcy na 1/1 wiedzieli że na mapie 45/1 pojawił się zwiastun zarazy lub ci na 45/1 że na 5/1 pojawił się zwiastun lub stary łupieżca np. tak trudno zaprogramować żeby naliczało punkty elitarne lub eventy oczywiście szkód nie zrobiłem bo nie każdy robi eventy i sezony a jak znaleźć jeden statek na tylu mapach nawet w licznym bractwie przecież nie zmuszę członków by robili event jak każdy sobie robi coś tam

Ostatnie edytowanie: 25 marca 2020
  3. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Czy masz jeszcze jakieś pytania ?

4. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Brak pytań temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.