punkty pd

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika BLUBOS*BAD*, 24 kwietnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BLUBOS*BAD*

BLUBOS*BAD* Czeladnik forum

mam pytanie co BP ma zamiar zrobić z nabitymi punktami doświadczenia podczas tego eventu ponieważ większość graczy podskoczyła o parę milionów z PD bo według mnie żaden gracz nie jest wstanie nabić w ciągu 14 dni ponad 100 mln pd sam gram dużo ale to dla mnie dziwne czytałem na czacie gry że mają byc anulowane żle naliczane punkty PD.pozdrawiam

2. †DoMаNeK.†

†DoMаNeK.† Młodszy ekspert

100 mil bez eventu nabić to jest 1 dzień jak masz dobre pergi a max 3-4 dni jak robisz kozły czy coś, tutaj chodzi o miliardy PD które są nabite w tym evencie.

3. Roman52

Roman52 Mistrz forum

Od dawna ludzie mają już pod miarę pd więc to tylko chodzi o ten konkretny event.

4. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

Również uważam, że to lekka przesada z tym PD. Może coś z tym zrobią ale nie ma żadnych informacji o tym

5. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Brak dalszej aktywności - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.