Punkty voodoo

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ()Dagoth_Ur(), 29 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ()Dagoth_Ur()

()Dagoth_Ur() Okazjonalny autor

Mam problem, gdyż po pokonaniu Bezdusznego Admirała wylogowałem się nie używając "Nie do zatrzymania" po wejściu na mapa morza (po 3h) nadal działa na mnie ten "urok" i nie mogę się go pozbyć tzn. mam pomniejszoną ilość PV i szybkość statku. Jak się tego pozbyć? Próbowałem zmiany designu, topki.

2. A próbowałeś użyć nie do zatrzymania po zalogowaniu? Ile czasu tego "uroku" Ci zostało?

ps. Temat przeniesiony do "Pytania ogólne" :)

3. ()Dagoth_Ur()

Tak już chyba z 5 straciłem. Ikonki, że działa na mnie ten "urok" nie ma, lecz widzę ze działa bo mam tylko 18 000 PV i mniej punktów prędkości

4. Hmm ... to trudno powiedzieć co jeszcze mozesz zrobić :( nie słyszałem zeby ktoś miał podobny problem, osobiście tez wylogowałem sie z tą trucizna i po zalogowaniu za jakis czas juz go nie było.

5. ()Dagoth_Ur()

Przecież do takiej sytuacji nawet nie powinno dojść. Co jest z tą grą nie tak

Do 4 krotny logowaniu się pomogło

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 czerwca 2015
  6. MOD_Gandahar

MOD_Gandahar Guest

Na przyszłość podpowiem bardzo pewny sposób (nie licząc cudów serwera) na pozbycie się tego, zielonego czegoś. Topka i po bólu.

7. Dagoth zawieszenie kólka było spotykane i w poprzedniej edycji tego święta. Dopłyń do kolejnego admirała i daj się zatruć od nowa i dopiero wtedy użyj nie do zatrzymania. Poprzednio to rozwiązanie pomagało na zlagowane kółko.

8. Po evencie wiec temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.