Puzzle Seafight- Dyskusje

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_*Angua*, 14 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Ahoj Piraci!

Przygotowaliśmy dla Was nową zabawę- Puzzle Seafight.
    Reguły są proste-należy odgadnąć, co przedstawia obrazek na puzzlach.

Obrazki przedstawiają wydarzenia lub postacie związane z grą z jednej z pięciu kategorii: design, NPC, wydarzenie, potworek, towarzysz.

Każdego dnia, co kilka godzin, odkrywane będą trzy elementy.

Należy odgadnąć zarówno kategorię, jak i co przedstawia plansza, np. Design-Hellhammer.

Każdy gracz może oddać tylko jeden głos na każdej planszy.
    Wygrywa pierwsza poprawna odpowiedź!

Gracze oddający więcej niż jeden głos z multikont będą zdyskwalifikowani.

Głosy należy oddawać pod planszami

Nagrodą za pierwszą poprawną odpowiedź na każdej planszy będzie bonusowa mapa byka, cesarska sakwa i 40 000 kul odmrażających.

Oddając głos należy w poście podać także ID konta, nick oraz serwer (niekompletny post będzie usunięty).
    • Konkurs trwa siedem dni od 15-09-2015 do 21-09-2015 września lub do odgadnięcia wszystkich plansz.
    • Nagrody zostaną dopisane w ciągu 14 dni od ogłoszenia wyników.

• W konkursie nie mogą brać udziału członkowie ekipy i ich rodziny.
    • Regulamin może ulec zmianie w części lub w całości w dowolnym czasie.
    • Udział w konkursie następuje tylko i wyłącznie na własną odpowiedzialność

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 września 2015
  2. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Oooo bardzo bardzo fajny konkurs :D

3. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

Swietny konkurs lubie takie lamiglowki brawa dla ekipy:) :) mam jedno pytanko puzelki beda odkrywane co kilka godz ale czy na jednej planszy i bedzie pozniej nastepna czy na kilku planszach rownoczesnie bedzie odkrywana zawartosc?

4. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Niemalże równocześnie, po jednym puzzlu co kilka godzin, razem trzy dziennie na każdej planszy :)

5. delek

delek Naśladowca mistrzów

ja już dałem poprawna odpowiedz na każda plansze ha ha. dobry jestem..

6. *AXEL*

*AXEL* Młodszy ekspert

Kategoria wydarzenia w jakim przedziale czasowym? ten rok poprzedni czy wszystkie?

7. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Wszystkie :) Przypominam, że należy podać w odpowiedzi kategorię, hasło, nick, serwer, ID.
    Kategorię nie jakąkolwiek, tylko jedną z tych pięciu wymienionych: design, NPC, wydarzenie, potworek, towarzysz.

8. Cezary.1992

widze ze sie postaraliscie szczczerze mowiac myslalem ze bedzie latwiej i beda obrazy bardziej rzeczywiste z gry ale im trudniej tym ciekawiej :) 1 nagrode mam moze jeszcze z jedna uda sie wygrac :)

9. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Chyba nie było tak trudno, jak po czterech puzzlach udało się Wam zgadnąć wszystkie hasła ;) Szkoooda, że tak krótko ;)

Serdecznie gratuluję wszystkim zwycięzcom! Link z planszą z prawidłową odpowiedzią, nick, ID i nr serwera należy wysłać do supportu, w ciągu 14 dni dopisane zostaną nagrody.

10. *OSTRY*

*OSTRY* Czeladnik forum

Dajcie jeszcze jeden taki

11. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Nie mamy ;) Może kiedyś powtórzymy ten konkurs, ale dla takich Piratów i Piratek trzeba będzie podnieść poprzeczkę ;)

12. Cezary.1992

moze wiecej puzli hehe naprawde fajny konkurs 2 nagrody moje hihi a bylaby i za wydarzenie zemsta calipso ale sie zawachalem a szkoda :)

13. Czaki77_[UP]

Czaki77_[UP] Okazjonalny autor

oj było się nie wahać, a tak to moja nagroda

14. Ojj, poszło gładko. :D

15. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Wydaje mi się że aż za gładko :D

16. *AXEL*

*AXEL* Młodszy ekspert

Wcale nie, za trudno bylo;p A nagrody sam support dopisze czy trzeba do nich skrobac?

17. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Jestem leniem, więc pozwolę sobie tylko przekleić ;)

18. *AXEL*

*AXEL* Młodszy ekspert

Ooo dzieki, musialam przeoczyc:)

19. Cezary.1992

Moje puzelki 3,5 mozna przeniesc do archiwum wczoraj suporcik dopisal nagrody w mgnieniu oka z byczkami zrobilem male rodeo klejnotki zyskalem 2 lepsze niz mialem a kulki sie mroza moze bedzie jakis evencik to sie je uzyje :)

20. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Gratulacje :) za parę dni kopniemy wszystkie plansze hurtem do archiwum, nie ma pośpiechu ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.