PvP pytanie.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ##ziper##[GIT], 14 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ##ziper##[GIT]

##ziper##[GIT] Zaawansowany

mam dylemat czy lepiej na belkach latac czy na ozebrowaniu w walce z graczem

2. $†ӨӨΡМΔΠΠ

$†ӨӨΡМΔΠΠ Czeladnik forum

Moim zdaniem lepiej ożebrowanie :)

3. ##ziper##[GIT]

ok dziekuje poczekam na wiecej opini

4. Maly_WENDROWNIK[BAD]

Maly_WENDROWNIK[BAD] Młodszy ekspert

Najlepsze do walki są belki i tylko belki :)
    Ożebrowanie daje mniej PŻ ale więcej PV, jak walczę z graczem który jest na ożebrowaniu to repam swoją PV jego PV i wychodzę na plus

5. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Tak jak napisał Mały_Wendrownik do walki to tylko i wyłącznie belki bo dają więcej punktów życia, ożebrowania dają więcej PV które w walce jest szybko zbijane za pomocą kul voodoo, super voodoo i większe unikanie szkód, które jest przydatne tylko przy biciu botów, do walki o wiele ważniejsze jest prawdopodobieństwo uniku.

6. ##ziper##[GIT]

unikanie szkod nic nie daje na PVP ?

7. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Sprawdziłem i na ożebrowaniu dostawałem obrażenia niższe o około 2 - 5 kilo mniejsze ale to jak dla mnie taka różnica w salwie jaką wróg do Ciebie oddaje nie jest warta tego że na ożebrowaniu masz podstawę mniejszą o blisko 100 kilo.

8. ##ziper##[GIT]

oki mozna zamknac

9. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

To zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.