Pytania do Patch Day - Ogłoszenia

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Seawolf1410[GK], 18 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬

✬KÜИĠ.₣Ü.PДИĐД✬ Mieszkaniec forum

takze mam 102% i salwa się waha,włączając proch jest stała ale to juz 112% się robi

2. MOCARZ_RONNI_USS®

MOCARZ_RONNI_USS® Aktywny autor

Bogdan jak nie wiesz czegos na pewno to nie pisz na zasadzie ze Ci sie wydaje, poruszalem juz owe zagadnienie w temacie problemy techniczne - problem z prawdopodobienstwem trafienia, sprawdzane kilkukrotnie, przy 103% salwa w bota sie wciaz waha i taka uwaga na marginesie nie pisz komus ze jest leniwy, ktos kto zadaje sobie trud wyjasnienia pewnych niejasnosci na pewno nie jest leniwy raczej dociekliwy, poza wszystkim same Twoje wypowiedzi z przeszlosci cenie sobie bogdan , generalnie sa rzetelne i jako 1 z nielicznych potrafisz faktycznie pomoc;)

3. Czy w temacie chcecie coś jeszcze dodać?

4. wanak

wanak Okazjonalny autor

No to widzę, że nie ja jeden mam problem z dotarciem do informacji o grze. Nie prościej by było zrobić odpowiednie tabele i dać do nich prosty dostęp?

5. wanak

wanak Okazjonalny autor

Od kiedy to ładunek decyduje o celności, a nie zasięgu i sile rażenia? Pomysłodawcy chyba było pod górkę do szkoły. Weźcie i to poprawcie bo w oczy kuje. Może być SF. ale zgodnie z zasadami fizyki. Po takich akcjach wyrośnie nam elita matołów nie odbiegających tym z Wiejskiej.

6. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Jak widać nie. Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.