Pytania o sojusze i bractwa

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika miły96, 25 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. miły96

miły96 Forumowy żółtodziób

• Witam serdecznie mam pytanie dotyczące sojuszy i aliasów bractw. Jak są teraz podzielone?? Przepraszam z góry za to pytanie ale nie grałem z 12 mies jak nie więcej i widze ze się pozmieniało bo przecież połączyli PL1 i PL2. Po drugie szukam bractwa ale nie musi być mocarstwem :D bo to naprawdę nie jest najważniejsze. Liczy się ekipa czy jest śmiesznie,wspólne wypady, i bez spiny oczywiście, to nie ma być bractwo słabe ale normalne :D na średnim poziomie. Mhh pewnie się dziwicie jak to czytacie co ten typ pisze??? nic nie napisał o sobie i najbardziej zadawane pytanie mhh jakich bractwach pływałeś ja?? nie pamiętam pływam ,gram z przerwami w tą gre od 6 lat pamiętam dwa bractwa które uwielbiałem ale pewnie nikt nie pamięta WIR i DED. Jeśli chodzi o statek to mam ok i nie musicie się martwić o to a jeśli chodzi o wiek 19 tak mam ts hehe a kto go nie ma?

2. Po pierwsze temat przeniosłem do odpowiedniego działu.
    Po drugie aktualne alianse są wypisane w temacie

https://board-pl.seafight.com/threads/aktualne-alianse-na-polskim-serwerze.56254/

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 listopada 2015
    SMOD_Mróz lubi to.
  3. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Odpowiedz udzielona. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.