Pytanie DO BP. Unik

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika wlaziak, 19 kwietnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kudlaty

Kudlaty Młodszy ekspert

dokladnie co zostalo naprawione co ty tu sciemniasz? co z tymi graczami ktorzy zarobili miliony koron dostaliscie dowody dzis dostali juz bany? zabraliscie im wszystko czy oni duzo pakietow kupili i sa nietykalni? moze zacznijmy wszyscy latac na bugach po co inwestowac w gre

-rodrigez35- lubi to.
  2. Kudlaty

Kudlaty Młodszy ekspert

kolejny gracz 2 min temu farmil wszystko na hita zatopil mnie na salwe co mialem 1,3mil hp i napisal mi na szepcie ze jestem nobem smieja sie prosto w oczy a wy piszecie ze naprawiliscie problem

Cus_Cus lubi to.
  3. Meshtag

Meshtag Forumowy żółtodziób

https://prnt.sc/123iwm0 To nie są żarty..bug uznany za błąd a gracze pozostaną bez karni.. kończę grę i wam też radze, straciłem pieniądze chodź znajdą się cwaniaki które powiedzą że nikt mnie do wydawania pieniędzy nie zmuszał.

4. Kudlaty

Kudlaty Młodszy ekspert

dokladnie po co ja kupowalem ozebrowanie za 300zl skoro gracze za darmo maja unikanie szkod nieskonczone po co kupowalem te wszystkie armaty skoro oni bija nawet po miliard hp na szczala i piszecie tu ze musicie ich sprawdzic wiec prosze o zwrot kasy i dowidzenia

5. Axiv

Axiv Zaawansowany

Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę z tego, że tak czy siak ten bug zostanie wkrótce naprawiony, osoby które z niego korzystały zostaną najprawdopodobniej zbanowane. Dlatego totalnie nie rozumiem tych płaczów, że ktoś zainwestował w grę i czuje się oszukany, bo ktoś korzysta z bugów i ich zatapia, czy zarabia walutę gry. Nie będzie to trwało w nieskończoność, dlatego jeżeli tak was to boli, to po prostu odpuśćcie grę na jakiś czas i wyjdźcie się przewietrzyć.

Miraż lubi to.
  6. Kudlaty

Kudlaty Młodszy ekspert

masz racje zostana najprawdopodobniej zbanowane a nie zbanowane i to tylko na 14 dni bug trwa od czasu gdy wyszlo unity to policz ile miesiecy farmili i ile nazbierali ypulungow,koron czy perel i co z tego ze dostanie kilka osob bana na 14 dni po 14 dniach wroca i maja pelne statki lupow jesli dla ciebie to normalne to nie wypowiadaj sie na ten temat

7. Kudlaty

Kudlaty Młodszy ekspert

global 7 juz jest martwy przez to nie ma gry nie ma walk o wyspy poniewaz przejmiesz wyspe natracisz koron postawisz wieze pujdziesz sie odlac a przyplywa gosc na bugu i w 20 sekunt rozwala 12 cadokow lev 5lub 6

8. Meshtag

Ty od wczoraj grasz w tą grę ?

9. Amarreczka

Amarreczka Forumowy żółtodziób

gracze ktorzy sa na screnach nie dostali bana widzialam ich dopiero co ze plywaja nic z tym nie zrobili zrobili restart przez ktory nie da sie brac i oddawac misji i wiele innych bledow brawo wy

10. Imper

Imper Forumowy żółtodziób

Dobrze by było, aby dopilnować tego, żeby sprawa nie została zamieciona pod dywan. Zadajemy pytania i chcemy odpowiedzi. Podajemy konkretne dowody i chcemy na nie odpowiedniej reakcji.
    Załóżmy, że ci gracze zostaną ukarani, choć pewnie nie będzie to dotkliwa kara, a na pewno nie proporcjonalna do popełnionych "grzechów". I co dalej? Przecież te konta nie oszukały tylko BP i nie złamały tylko reguł gry, ale oszukali również innych graczy. Przecież aby oni mogli niesprawiedliwie zyskiwać różne dobra, ktoś musiał je tracić. Ot choćby wspomniane wyżej wydatki na wyspy odbijane w kilka minut. Ale nie tylko. Ta gra opiera się na różnych rankingach, na topieniu innych i zdobywaniu punktów. Ci gracze bogacili się kosztem innych. Jak mamy z nimi rywalizować, skoro mogli dokonywać takich inwestycji o jakich my możemy tylko pomarzyć? Ja też bym chciał za darmo miliony pereł, koron itp.
    Mam nadzieję, że ci ludzie zostaną ukarani, ale liczę też na jakąś rekompensatę, nie wiem, może dajcie mi też popływać na bugu, ot choćby miesiąc? To i tak pewnie zdecydowanie krócej niż co niektórzy. Może chociaż w MINIMALNYM procencie uda nam się nadrobić to co oni zarabiali nie wiadomo ile czasu.
    Trochę sobie ironizuje, ale jak mam z nimi wygrywać w walce i w rankingach? - proszę o odpowiedź, bo czuje się oszukany.

Kudlaty lubi to.
  11. Kudlaty

Kudlaty Młodszy ekspert

dokladnie rankingi do tego mapa rozpadliny ktora kajaki robia bardzo szybko 30 fal w 14 min gracze ktorzy graja kilka miesiecy to nie jest normalne

12. Meshtag

No tak, bo dopiero gdy się bug odbił szerokim echem to go naprawili, gdyby nie to dalej by z niego korzystali.

13. promienisty

promienisty Okazjonalny autor

Z tego co mi wiadomo, to problem nadal występuje, chociaż odpowiedź od pomocy technicznej otrzymałem, że problem został rozwiązany.
    Ale problemem jest też brak kary za złamanie regulaminu, a zapewnienie o tym chciałbym otrzymać w formie pisemnej.
    Temat w pomocy techbicznej ozstał zamknięty, jak to często bywa po zgłoszeniu każdego błędu, problem jest zgłoszony, temat zamykamy jak rozwiązany ?
    To może dajcie się wypowiedzieć graczom czy problem został rozwiązany skutecznie oraz następnie czy są zadowoleni z rozwiązania.

14. Kudlaty

Kudlaty Młodszy ekspert

wiem ze 3 dni temu jeden gracz dostal bana na 14 dni bo bil wyspy na bugu ok ale co z reszta dzisiaj bylo uch 4 osoby i cisza

15. DarkShark

DarkShark Wyjątkowy talent

Kto w to jeszcze gra, ja wracałem myślałem że coś sie zmieni niestety w tym już się nic nie zmieni od 2009 grałem z dobrej gry zrobili zlepek błędów i latających automatów i wszystko użyteczne jest dostępne tylko w dziale płatności mówili że gra musi się utrzymać kiedyś nie było problemu za same premki i sprzedaż pereł jeszcze mieli na olbrzymie nagrody na jacpot
    I jeśli ktoś się łudzi że takie błędy naprawią i ukażą kogo kolwiek śmieszne kiedyś kogoś ukarali ile automatów lata teraz łatwiej policzyć ile nie lata na automacie szkoda w to grać lepiej poszukać normalną grę szkoda czasu i pieniędzy na to coś

16. wlaziak

wlaziak Aktywny autor

Co jak co BP dalej ma graczy daleko w d.... Ważne żeby im się przelewy zgadzały nic nie umieją .jak jutro zobaczę ze ci gracze dalej plywaja to wale ta gre nic nie umieja zrobic dla graczy mysle ze na globalu przez swoje akcje bedzie strata sporo graczy . Jezeli bug tez na inych serwerach wystepował to to tam pewnie też . 3 miesiące bug wystepował a oni go wykryć nie umieli śmiech na sali mieć takich informatyków co logów nie umieją sprawdzać .. Boty pewnie tez przez was sprzedawane zeby jeszcze wiecej zarobic gracze dostaje bana na 14 dni raz na rok i tym bardziej wszystkie nowości co wprowadzacie sa tylko podstawione na boty,, + dziwny traf ze u nas dzis na żywca uzywali buga akurat w dzień w którym mieli to naprawić dostali info ci co najwiecej inwestuja od was zeby to wykorzystać bo to bedzie koniec . Pozdrowanie dla was

17. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Temat teorii spiskowych zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.