Pytanie dotyczące eventu i przedmiotów na nim.

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika -Johny_Bravo-, 19 lipca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Johny_Bravo-

-Johny_Bravo- Mieszkaniec forum

Sprawa wygląda tak, że miałem na rynku design z kamieniami 22 więc pewnie z poprzednich lat ale później pojawił mi się towarzysz z kamieniami 2x25 a dziś design z kamieniami 1x26 oraz 3x25 więc to już stare raczej rzeczy nie są ale pytanie jest takie czy ktoś też to ma?
    Pytałem ludzi i nikt tego nie ma poza mną, a to raczej z poprzednich eventów nie jest...
    reputacji mają tyle co ja albo i więcej więc to chyba też nie od tego zależy.
    Może BA jakiś coś wie o tym?

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Wrzuć zrzuty ekranu abyśmy wiedzieli o które designy i przedmioty chodzi.

3. -Johny_Bravo-

4. Kiki4126

Kiki4126 Czeladnik forum

wszytko jest stare

5. Ja skromny jestem i nie lubie sie chwalic designami :D

6. -Johny_Bravo-

Dziwnie się pojedynczo pojawiały no i kamienie dość aktualne więc nie wiem czy takie stare bo inni ich do kupienia nie mają a posiadać ich też nie posiadają więc coś nie jest tak.

7. Bledow jest bardzo duzo, wiec mnie juz nic tutaj nie zdziwi :)

8. BA_PP187

Niech sprawdzą dokładnie, design oraz towarzysz były już dostępne dlatego gracze którzy je posiadają ich nie widzą na rynku.

9. -Johny_Bravo-

Sprawa wygląda tak, że potwierdzone info jest takie, że ktoś nie ma np. skórki na 100% sprawdzone a do kupienia nie ma... tylko ten z 4x22 jest nic poza tym.

10. BA_PP187

Osoba, która nie ma dostępnych przedmiotów niech się zgłosi do pomocy technicznej.

11. BA_PP187

Zagadka rozwikłana. Ilość przedmiotów wyświetlanych na rynku eventowym zależy od posiadanej reputacji eventowej. Im więcej tym lepiej. Niestety przedziałów nie znam.

12. NAVAL

NAVAL Aktywny autor

nie jest tak jeden ma 500 i ma pokazanego towarzysza a Ja mam wiecej i nic:((
    Pozdro
    A drugi ma juz 3 desingi i towarzysza:DDD

Ostatnie edytowanie: 22 lipca 2021
  13. -Johny_Bravo-

Dokładnie te rzeczy pojawiają się totalnie losowo nie ma to nic do reputacji, może i miało mieć ale na pewno im nie wyszło.

14. Dalej możemy sobie pogdybać dlaczego tak jest ;-)

15. BA_PP187

No gafę strzeliłem :D chodzi o Promieniujące dusze a nie reputację. Pierwszy próg 1 000 drugi 1 500. Wybaczcie.

16. ☆Janosik☆

☆Janosik☆ Czeladnik forum

Czyli trzeba tyle posiadać w danym momencie czy "zarobić"? Jak to jest liczone? Np gdy mam 900, kupię coś za 500 to muszę nazbierać jeszcze 100 czy 600?

17. BA_PP187

Musisz mieć 1000 albo 1500 dusz.

18. scarface79[PL-]

scarface79[PL-] Zaawansowany

Ja ma ponad 1100 i nic niema,to chyba jakies brednie

19. ja mam po ponad kazdego rodzaju po 1600 i nic tam nie ma :rolleyes::rolleyes:
    :rolleyes:

20. Skoro nie wszystkim to dziala - proponuje uruchomienie u kazdego niezaleznie od ilosci dusz.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.