pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika black_tar, 17 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. black_tar

black_tar Czeladnik forum

Mam pytanie. Co będzie lepsze na początek - wygenerowanie z kryształów jak najwięcej pkt. talentów (mam już 14 pkt.) czy użycie ich do uszlachetnienia armat (oczywiście 60ft, 55ft) w kuzni czy też kryształowej jaskini (mam ok. 50 55ft)?

2. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Jezeli nie masz full armat to zbieraj armaty ale ich nie uszlachetniaj i krysztalki przeznacz na talenty.

3. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Polecałabym Ci na tym etapie inwestować kryształy w talenty.
    Gdy rozwija się konto na pewno przyda się każda armatka elitarna, ale uszlachetniałabym później raczej tylko 60f, na podnoszenie poziomu 55f chyba trochę szkoda kryształów.

4. Myślę że lepiej na tym etapie inwestować w talenty.
    55f w ogóle nie opłaca się uszlachetniać bo niedługo je wymienisz na 60f, a te uszlachetnisz kiedyś, jak już będziesz miał ze 40 talentów :)

5. black_tar

6. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Jeszcze jakieś pytania?

7. black_tar

Jak będę się chciał jeszcze czegoś dowiedzieć/zapytać to dam znać:)

8. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Brak takowych - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.