pytanko

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika GALA2403, 6 kwietnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GALA2403

GALA2403 Okazjonalny autor

witam ulepszyłem pokład wrzuciłem belki a pz nie wzrosło czy jest jakiś błąd???

2. Próbowałeś się przelogować? :)

3. GALA2403

4. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

A napewno wrzuciles? bo czasami szybko klikniesz zmienisz okno , a okazuje sie , ze belki niewrzucone :p

5. MOD_Wolf

MOD_Wolf Guest

I jak z tymi belkami? Sprawdziłeś czy na pewno je wrzuciłeś oraz przelogowałeś się dla pewności? Jeśli tak to zgłoś to nam, przekażemy ten problem wyżej.

6. GALA2403

juz zaliczylo wiec mozna zamknac

7. Ṩȁɲçɧḛʑ

Ṩȁɲçɧḛʑ Czeladnik forum

Witam, mam problem z wysłaniem jakiejkolwiek wiadomości do pomocy technicznej. po wysłaniu mam taki komunikat

Opisz, proszę, swój problem jak najlepiej (min. 140 znaków). Dziękujemy
    Nie udało się. Podaj proszę znaki z białego pola.

Oprócz tego okienko nie wyświetla się prawidłowo.

Znaki z białego pola podaję i ciągle to samo.
    Proszę o podpowiedz jak mam się z nimi skontaktować i co naprawić w swojej przeglądarce żeby było cacy.

8. ostatnimohikanin

ostatnimohikanin Okazjonalny autor

captcha oparta jest na skrypcie javy wiec wydaje mi sie ze powinienes JAVE odinstalowac, zainstalowac, zupdatowac czy tam podmurówke.

9. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Tak jak Masz w komunikacie musi być min. 140 znaków. Zmień przeglądarkę lub napisz bezpośrednio z tego linka:--> http://pl.bigpoint.com/pomoc-techniczna/

10. Myślę, że problemy rozjaśnione. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.