Rampa z 7 na 4

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika adacho10, 29 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. adacho10

adacho10 Okazjonalny autor

KapitanGK nie raczyłeś nawet mi odpisać na gg

2. -TatiJestem-

-TatiJestem- Młodszy ekspert

smiechu warte to wzytko oni mysla ze ludzie sa tepi i sie nie zorientuja ze perly w blota ida i to jeszcze bezczelnie oszukuja graczy juz nie wspominajac o rampie ale np o widnokragu to samo co z rampa perly dali owszem ale ile tych perel ludzie owiele wiecej wydali na to niz oni oddali za te kasztele nie poto sie kupuje miotacze uleprzalo rampe by sobie teraz czas ladowania wydluzyc bo oni dali 8 slotow i zamiast skrocic to sie wydluza co to za polityka wytlumaczy mi to ktos? bo zmiana w tych kasztelal zostala wprowadzona na gorsze a chyba to nie o to chodzi

adacho10 lubi to.
  3. adacho10

Ta gra to już wielkie dno. przykro mi to pisac, ale to jest prawda...

4. adax75

adax75 Mistrz forum

Dlaczego mam płacić drugi raz za coś za co już płaciłem to ma być uczciwe?

5. MilKaCaRameL

MilKaCaRameL Koneser forum

to już jakieś czary wyłączyłem ten kasztel wylogowałem się z mapy morza zalogowałem ponownie i pokazuje mi , że muszę go kupić jeszcze raz hahaha nie wierze co się dzieje z tym kontem pisze do PT masakra

6. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Otrzymałeś zwrot pereł za dobudowki bez zniżki z dni kaszteli, a podejrzewam, że robiłeś że zniżka więc na pewno nie straciłeś na tym.

7. **arecky**

**arecky** Czeladnik forum

A teraz są dni kaszteli ? To robiąc drugi raz kasztele zyska czy straci ? SCM_Spacja jesteś bardzo podejrzliwa . Jeśli ktoś teraz zrobi kasztele bez zniżki to np. za pół roku po kolejnej ich zmianie nadal będziesz podejrzewać, że ktoś je zrobił podczas zniżki ?

8. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Witam też tego nie rozumiem też mi usunięto mi rampe z 7 na 4 i oddali perły za uzbierane i oddane perły kupiłem rampe i teraz w kasztelach pokazuje mi -2.4 czas ładowania ale nie rozumiem dlaczego czas ładowania pokazuje mi w wyposażeniu statku 2.76 tergo nie rozumiem. ale w porządku bo i tak te kasztele dostałem za darmo za uzbierane perły z ewentu ta grze nie gnie wam się ok

Ostatnie edytowanie: 31 sierpnia 2017
  9. Figo_Fagot

Figo_Fagot Czeladnik forum

Jeszcze się nikt nie przyzwyczaił ??? Od wczoraj w to gracie? HaHaha

10. MISIO.GIT

MISIO.GIT Wielki mistrz forum

co wy nie rozumiecie beta byala otwarta bylo czytac co pisze w danym kasztelu (a bylo napisane ze na 8 poziomie salwa jest -2.4) BP chcial zeby wolniej strzelać i to zrobil to jest od nich gra przeciez wszystcy maja tak samo w kasztelach. Ja tam zadowolony jestem z przeniesienia kaszteli na mape wystarczy przerzucić konfiguracje zamiast czekac zanim sie 1 dobudówka przełaczy, te 0.2s w rampie nie robi mi zadnej różnicy

11. adacho10

MISIO.GIT powaznie ? czy udajesz...

12. adax75

adax75 Mistrz forum

Zapłaciłem żeby mieć salwę co 2.7 s a teraz mam 3 s , to jak to liczysz że nic nie straciłem skoro znowu muszę płacić za ten sam czas , a na to pereł nie dostałem tylko muszę drugi raz zbierać

13. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Witam też tego nie rozumiem też mi usunięto rampe z 7 na 4 i oddali perły za uzbierane i oddane perły kupiłem rampe i teraz w kasztelach pokazuje mi -2.4 czas ładowania ale nie rozumiem dlaczego czas ładowania pokazuje mi w wyposażeniu statku 2.76 tergo nie rozumiem.
    i dalej bije 3 sek. sprawdzłem. mam na 8 poz. milion pereł poszło a rampa dalej taka sama wiec tak po prostu oddałem perły i nic z tego nie mam dziękuje bardzo to miło z waszej strony.

14. Niewinny*Vinetou{38}

Niewinny*Vinetou{38} Młodszy ekspert

hah na becie bylo wcześniej -2,8 sek ladowania a tutaj widać jaja sobie zrobili i zmienili na -2,4 to ma być ulepszenie czy robienie kogos w jajo niech oni najpierw sami sobie odpowiedza a później nam swoje wypociny daja na forum zadam zwrotu perel i przywrócenie rampy na 7 poziom a po 2 lamia zasady OWH i ingerują w konta oni nie mogą zmieniac czegos co było legalnie kupione i zdobyte daje przykład kasztele i kto tu lamie regulamin zaraz go zmienia zobaczycie

15. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Każdy z graczy ma tak samo zmieniony czas, każdy z nas zbierał i ulepszał. Taka aktualizacja i nic nie zrobimy :(

16. Kojek69ZLY

Kojek69ZLY Forumowy żółtodziób

Witam, zabrali 14 armat, dali 500K perel a ulepszenie slotu na 8 kosztuje 460K!?

17. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Aktywuj kasztele i wszystkie armatki powrocą :)

18. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

boze ludzie zmienili wartosc tylko nic wam nie zabrali dostaliscie perly wiec podniesiecie na 7 tak jak mieliscie wolniej bd bic ale wiecej bo dali inne kasztele na 8 bez degradowania wartosci wiec i tak wyjdzie na wasz plus nne rozumiem was

19. ajsber

ajsber Młodszy ekspert

Kiedy pojawią się opisy zmian i tych nowych kaszteli + ceny?. Chciałbym się zapoznać a w FAQ pusto na ten temat :(

20. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Wkrótce, proszę o cierpliwość.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.