Ranga blad

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Cezary.1992, 18 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

niedopisuje nalezycie pkt hp zbitych do rangi wczoraj zbilem napewno ponad 100 mln hp a dopisalo mi cos +1 mln dokladnie niewiem czy rowny mln czy wiecej ale napewno mniej niz 2 jestem tego na 100% pewny bo patrzylem wczoraj ile mam bo usiluje wbijac rangi wyzej

2. MOD_Gandahar

MOD_Gandahar Guest

Twoja ranga w rankingu piratów wyliczana jest raz dziennie:
    Zniszczone punkty życia / 200.000 =
    Twoje punkty elitarne / 5.000 =
    Twoje punkty doświadczenia / 1.500 =
    Twój level x 100 =
    Twój czas gry jako pirat x 5 =
    = Łącznie punktów

Czyli jak widzisz drogi graczu z twoich zbitych punktów życia do rangi doszło ci zaledwie 500 pkt (100.000.000 / 200.000 = 500)

3. Cezary.1992

nic niedoszlo nie czaruj mnie tylko za pd i pe i i 5 pkt za dzien pirata jeden dzien pkt hp wogole niedopisalo do rangi w nalezytej ilosci

4. MOD_Gandahar

MOD_Gandahar Guest

Bądź tak miły i nie obrażaj mnie zarzucając mi kłamstwo. Ja tylko przypomniałem Ci sposób naliczania punktów rangi bo może o czymś zapomniałeś. Nie mam wpływu na sam proces wyliczania.

5. Cezary.1992

17369 pkt dzis wczoraj bylo 16629 nabilem 940 tys pd cos ponad 400 tys pe a za hp niedopisalo tak jak mowie jest blad zglos to i tyle

6. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Punkty życia w PvE - ten ranking nie dodaje obrażeń zadanych npc eventowym ;)

7. Cezary.1992

;/ ale wymadzaja dlamnie npc to npc w takim wypadku mozna zamknac

8. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Na życzenie zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.