Ranga pirata

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika $MATI$, 5 lipca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. $MATI$

$MATI$ Stały bywalec

Witam teoretycznie posiadam potrzebna ilość pkt rangi "tzw blachy " aby otrzymać kolejną rangę lecz ze względu ze jest bład i pokazuje ze moja ranga jest naj to nie moge otrzymać wyższej czy mam to zgosić do PT czy trzeba czekac az naprawia pokazywanie pkt wyższych rang póki co widać jest tylko ile pkt ma niższa ranga.

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Odczekaj do restartu. Jeżeli błąd będzie występować nadal to zgłoś się do PT.

3. SUMO1

SUMO1 Zaawansowany

ja też nie widzę ile potrzebuję pkt do następnej rangi,i dlaczego nie widać rang graczy na mapie???

4. largendo

largendo Zaawansowany

u mnie tak samo z chęcią bym się dowiedział dużo brakuje czy może mało; ogólnego rankingu chyba też nie ma w dziennym to byłem ostatnio na jedenastym miejscu tak wysoko nie byłem od lat i to góra w rankingu ubitych potworów kilka lat temu chociaż na pl 2 byłem pierwszy trochę jako stworca

Ostatnie edytowanie: 22 lipca 2021
  5. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.