Ranking i buffy

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika TwojePrzeznaczenie, 28 lutego 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TwojePrzeznaczenie

TwojePrzeznaczenie Forumowy żółtodziób

W związku z dzisiejszym usunięciem graczy z rankingu eventowego i nadanie im buffow mam takie pytanie.

Czy graczom tym zostaną również usunięte sakwy, które zyskali dzięki oszustwie?

Jeśli nie to jako gracze gorąco o to apelujemy. Sądzę że wielu poprze ten pomysł patrząc, ze ktoś dostanie buffa na 14 dnia a i tak zgarnął z eventu kilkadziesiąt sakiew, czyli oszukali BP na niemałe pieniądze. Jego nieuczciwość nadal będzie nagrodzona.
    Proszę BA o przekazanie tej prośby wyżej a graczy o wypowiadanie się w temacie, im Nas więcej tym lepiej.

MIOTACZ-2 i toj0 lubią to.
  2. Michalzwenezueli

Michalzwenezueli Czeladnik forum

3. MIOTACZ-2

MIOTACZ-2 Forumowy żółtodziób

popieram !!!

-rodrigez35- lubi to.
  4. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zapytam, ale szanse małe że zostanie im to odebrane.

5. toj0

toj0 Zaawansowany

No na moje to powinno być im to zabrane :p

-rodrigez35- lubi to.
  6. TwojePrzeznaczenie

To naciskajcie tych z góry jako ekipa, bo my nie możemy nic z pozycji gracza. Nie oszukujmy się, 2 tyg. nie pływania to jest nic w porównaniu, ze osoby z czołowych miejsc w rankingu właśnie zaoszczędziły po jakieś 7-8 tys. złotych na konto. To nie są już drobne. Licząc zapewne z wszystkich serwerów, to się uzbiera naprawdę dużo kasy, którą straciło BP.

-rodrigez35- lubi to.
  7. -LosVatosLocos-™±™

-LosVatosLocos-™±™ Okazjonalny autor

8. BA_PP187

Patrze na to realnie, wątpię aby mieli możliwość przeszukania logów wszystkich kont i sprawdzenie kto kiedy dostał sakwę kiedy ją otworzył oraz kiedy przeszlifował kamienie. Jednak tak jak pisałem zapytam. Nic więcej nie zrobimy.

9. STARY.[M00]

STARY.[M00] Forumowy żółtodziób

Popieram w 100%. Pozabierać te sakwy oszustom. Taki pazerny Wolus to powinien dostać buffa na co najmniej rok.

-rodrigez35- lubi to.
  10. »†SHARK†«™

»†SHARK†«™ Młodszy ekspert

Jestem na tak i na nie. Kalipso wszyscy wiemy że trzeba było bić ręcznie. Dostałem de buffa a oświadczam że ani minuty nie pływałem na bocie więc jak to jest ? Część graczy dostała de buffa inni nie i to jest patologia bo albo jedziemy ze wszystkimi oszustami albo z nikim. Poobserwuje sytuacje jak polityka włodarzy się nie zmieni to ja odpadam i kończe z tym grajdołem. Jestem za uczciwą grą ale do tego potrzebne są radykalne decyzje. Nie żadne de buffy tylko od razu ban permanentny na konto. Oficjalna informacja na forum że po wykryciu uzywania bota gracz dostanie perma i najwazniejsze NIEUCHRONNOSC KARY , jak ma dostac to ma dostac ! Fama idzie w eter po team speakach i nikt nie puszcza , tymczasem co drugi uzywa auto targetu , sentinela , a 90% nerusa.

-rodrigez35- lubi to.
  11. TwojePrzeznaczenie

Domyślam się, ze strona techniczna może być utrudniona ale można ją również bardzo ułatwić tak by naprawdę poczuli kare. Usunąć im wszystkie dostępne kamienie jakie mają. Po co się z nimi cackac? Szybko i łatwo dla techników a sprawiedliwie w stosunku do nas. Łamiąc ogólne zasady OWH nie maja żadnych praw, bo nie dość, ze używali nielegalnego oprogramowania to jeszcze przez oszustwo okradli BP, bo jest to jakby nie patrzeć forma kradzieży.

-rodrigez35- lubi to.
  12. BA_PP187

Decyzja należy do BP. Trzeba czekać.

13. ofiza

ofiza Forumowy żółtodziób

Pazerność nie popłaca. Odebrać wszystkie sakwy i ban na rok

14. ♣Rada®XXL♣

♣Rada®XXL♣ Zaawansowany

Tak czytając wasze wypociny stwierdzam że jestescie totalnymi nie ogarami. Polacy to taki zawistny naród że szkoda gadać. Ja nie wziąłem ani jednej sakwy mało grałem a mimo to dostałem na 14 dni ten system to jest tak dobry że odechciewa się grać w ten syf !!!

15. psychokowboj

psychokowboj Czeladnik forum

zabierac sakwy!!! zdobyte na nielegalnym oprogramowaniu co widzi wszystkie admirały z map nawet Burze na mapach40+ [...] korzystali z tego wiec sam debuf to nie kara beda logowac kolegów konta za co tez powinien byc ban na konto!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 marca 2022
    -rodrigez35- lubi to.
  16. toj0

toj0 Zaawansowany

Za friko teraz nawet w mordę się nie dostaje, musiałeś kiedyś latać na odpale bo wątpię, że polecieli po losowym ip i akurat Ciebie złapało xd

17. -rodrigez35-

-rodrigez35- Aktywny autor

wystarczylo ze latal tam gdzie boniarka i to zaliczylo go do nagrody

18. toj0

toj0 Zaawansowany

To tak nie działa mordko :p

19. -rodrigez35-

-rodrigez35- Aktywny autor

dziala i ja o tym wiem ale nie zmienijmy teraz juz tematu :) milej gry

toj0 lubi to.
  20. Reaper*

Reaper* Stały bywalec

Patrzac jak BP dzialało i potrafilo ustawiac perly na minus czy zloto badz inne itemy wiec i mogliby zapewne wrzucic sakwy na minus jesli zostaly otworzone a ile w rankingu mozna bylo sprawdzic ile dany gracz wzial ich na hp :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.