Ranking PB

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika .$^HoruS^$., 8 kwietnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .$^HoruS^$.

.$^HoruS^$. Młodszy ekspert

Czy tylko ja nie widze rankingu dziennego PB i kilku innych ?

2. DarkShark

DarkShark Wyjątkowy talent

o jejku co za rozpacz, coś nie działa straszne, może za wielkie kajaki topisz

3. .$^HoruS^$.

Wszystko z Tobą ok ? Bo tylko idiotę z siebie robisz, zadałem normalne pytanie, jeśli masz komentować to zrób to na poziomie.
    Lepiej mądrze milczeć, niż głupio gadać kolego.

*Mruk* lubi to.
  4. DarkShark

DarkShark Wyjątkowy talent

Większego się nie da zrobić, pamięć nie ta jak sam tak samo odpisywałeś, a wymagać żeby w tym czymś coś działało to jest po za zakresem forum.
    Pytania można na czacie, teamspeak zadawać, a zgłasza się do pomocy a nie lamentuje i płacze na forum, Tylko przy zgłaszaniu do pomocy trzeba wskazać prawidłowy obrazek, a to może być za trudne

Ostatnie edytowanie: 8 kwietnia 2024
  5. .$^HoruS^$.

Nie chce mi się nawet odpisywać na to.. dno kompletne.. wymyśl coś lepszego bo dwa dni szukałeś o co się przywalić a i tak słabo wyszło.
    Co jest z tym światem, tymi ludzmi..
    Nawet nie odpisuj, nie chce się zniżać do kłótni na forum gierki z jakiś anonimem.., mam ważniejsze w zyciu rzeczy od Ciebie..