ranking punktów rangi i PE

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika Erdien, 24 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy jesteś za dodaniem rankingu punktów rangi i/lub punktów elitarnych

1. Jestem za dodaniem rankingu punktów rangi

66,7%
  2. Jestem przeciw dodaniu rankingu punktów rangi

0 głos(ów)
    0,0%
  3. Jestem za dodaniem rankingu PE

50,0%
  4. Jestem przeciw dodaniu rankingu PE

16,7%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Erdien

Erdien Naśladowca mistrzów

Wzorem na punkty rangi jest( EXP / 60000 + ELP / 30000 + BP / 10 ) * ( Poziom + Liga )
    w Alei sław znajduje się ranking EXP i BP, lecz miło było by dodać również ranking PE/ELP i ranking punktów rangi.
    Głównie jestem za dodaniem punktów rangi, ale ranking PE też by się przydał.

2. ρσмρєlιυѕz

ρσмρєlιυѕz Naśladowca mistrzów

tak jak zaczęliśmy w innym temacie uważam, że to bardzo dobry pomysł :)

Erdien lubi to.
  3. Erdien

Erdien Naśladowca mistrzów

Ciekawi mnie pewna rzecz - Otóż rankingi w alei sław są tworzone dla każdego serwera osobno, lecz nie wiem czy ranga jest przyznawana na podstawie graczy w serwerze, czy megaserwerze (czy na polskim mega serwerze znajduje się 1 osoba ze najwyższą rangą, czy 2 osoby).
    Na podstawie https://board-pl.seafight.com/threads/ranga-ranking-piratow.598/
    domyślam się, że chodzi o graczy na megaserwerze, (bo raczej nie mowa tu o graczach z wszystkich serwerów jak rankingi ligowe), ale jak zwykle mogę się mylić.

4. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Rangi dotyczą, każdego servera osobno, gracze z PL1 mają swoje rangi, a gracze z PL2 mają swoje.

Erdien lubi to.
  5. »†SHARK†«™

»†SHARK†«™ Młodszy ekspert

Kto się nie odnajdywał na pl1 uciekł na pl2 aby miec lepszą blaszke hłe hłe :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.