Redukuje czas schładzania amuletów Voodoo."

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika M*EXELERO, 10 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. M*EXELERO

M*EXELERO Czeladnik forum

czym się rożni " Redukuje czas schładzania amuletów Voodoo." a "Lepsza regeneracja amuletów Voodoo." a dokładnie chodzi mi o to czy , po otwarciu jednego z tych ww. mogę szybciej użyć np. amulet Agwe czy Przychylność Trytona ?

2. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Dobudówka Nasada amuletu - Redukuje czas schładzania amuletów Voodoo. Możesz szybciej użyć amulet Agwe, Oguna, Legby.
    Dobudówka Wzmocnione klejnoty amuletu - podnosi ilość VP regenerowanych za pomocą amuletów Oguna, Agwe, Legby.

Żadna z tych dobudówek nie wpływa na cooldown Przychylności Trytona.

3. M*EXELERO

dziekuje za info, zrozumiałam jeżeli chodzi o amulety :) a Przychylność Trytona i Wielkoduszność Trytona nie da się skrócić czasu ponownego użycia?

Przy okazji jeszcze jedno zagadnienie mnie gnębi , a mianowicie : czy " Rytuał pożeraczy dusz - Zwiększa zdobycz przy rabunku PV " działa tylko z armatami Voodoo , czy np. z Admiralskimi tez , tylko słabiej?

4. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Nie da się :)

Działa z każdymi armatami, ale tylko przy użyciu kul Pożeracz dusz; ta dobudówka będzie tym efektywniejsza, im skuteczniej tą amunicją regenerujesz swoje punkty voodoo zbijając punkty voodoo przeciwnika:

"Czy są inne właściwości tej amunicji?
    Tak! Kiedy strzelacie do przeciwnika, podczas gdy nadal posiada on PV, Voodoo Tarczy, własna Tarcza Voodoo zostanie naprawiona. Dokładna liczba PV, która zostanie poddana regeneracji zależy od ilości strzałów i szansy na krytyczny cios armat. Nawet jeżeli Wasza Tarcza Voodoo jest całkowicie zniszczona, gdy zaatakujecie graczy amunicją "Pożeracz dusz" niektóre punkty Voodoo zostaną naprawione."

5. M*EXELERO

dziękuje za wyczerpująca odpowiedz , temat można zamknąć ;)

6. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Zakładam kłódkę ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.