Regenaracja Majtkowie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hinywielki2014, 16 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hinywielki2014

hinywielki2014 Forumowy żółtodziób

Witam . Mam problem.

Mianowicie po zakonczeniu sie premium czyli zniknieciu majtka 5 .. Pozostali majtkowie slabo mnie reperuja .. Mam majtka 1 , 2 , 3 a i kamyk 8% do reperki a nadal statek mi sie reperuje tylko 170 p ..

Druga sprawa to to ze wracajac na mape morza mam tylko 1000 hp bez voodoo ..

Wyglada to tak jak bym plywal jakims kajakiem..

Czy ktos mi moze pomuc ewentualnie dac namiary do kogo pisac o ten blad ..

Dzieki , POzdrawiam

2. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Kup premke i bedzie ok.
    P.s działa tylko 1 majtek ten najlepszy. Masz 3 lvl majtka wiec bedzie powoli reperował bez premium.

Ostatnie edytowanie: 16 października 2014
  3. hinywielki2014

Dziwne jest to ze jak wywalilem majtka 3lvl i majtka 2 lvl to tez mnie reperowalo 170 p .... wiec to majtek poziomu 1 reperuje 170 a z tego co mi wiadomo majtek 3 lvl powinien reperowac 500 p wiec blad czy ktos to moze sprawdzic???

4. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Majtek od napraw (poz. 3) naprawia nawet 19 800 PŻ w 80 sekund. Prawdziwy zawodowiec!

Reszta zależy od konta premium oraz talenów i kaszteli.

5. hinywielki2014

mozna zamkna ....

6. Wedle życzenia :)
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.