Regeneracja Amuletu kasztel Voodoo

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Achilles®»»»»»», 29 lipca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Witam dziś wziąłem sobie w kasztelach nasadę amuletu na poziomie 6/6
    i nie regeneruje mi tak jak trzeba zanim to miałem regenerował amulet agwe 22 sekundy
    a teraz mam 6/6 i tez regeneruje 22 sekundy w ogóle nie działa
    proszę coś zrobić.

Pozdrawiam

PS: Na samym początku jak wprowadzili amulety agwe to bardzo szybko regenerowały

Czy mam napisac dp pomocy technicznej

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 września 2014
  2. MOD_Kali

MOD_Kali Guest

Tak, jeśli nie działa napisz do pomocy technicznej.

Co do dezaktywacji kaszteli , możesz dezaktywować kasztel nie tracąc pereł i aktywować inny.

3. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Hej mam pytanie bo zrobiłem tak w kasztelach voodoo mam dobudówkę 6/6
    potem nasada Amuletu slot 6/6 i w tedy Redukuje czas schładzania amuletów Voodoo. 22 sek. Potem zrobiłem tak ze wziąłem dezaktywowałem dobudówkę cza schładzania amuletu a aktywowałem slot Lepsza regeneracja amuletów Voodoo. i w tedy mam 6/6 ale regeneruje mnie 31 sek i zauważyłem ze nie ma żadnego efektu nic mi to nie pomaga i pytanie czy VP max i regeneracja maja być razem w dobudówce żeby jeszcze lepiej regenerowało czy to już nic nie da proszę o odpowiedź. Ale potem wziołem dałem wszystko razem bo zrobiłem dezaktywacje i raze regeneruje tylko 21 sek
    nie ma zadnego efektu a ponad puł miliona pereł poszło nie wiadomo na co

Widze ze nikt nie zna odpowiedzi :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 sierpnia 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.