regeneracja hp botow

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika ☆Vıпcı☆, 12 listopada 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ☆Vıпcı☆

☆Vıпcı☆ Okazjonalny autor

mam takie pytanie bylem dzisiaj swiadkiem jak bot HRMS Renown bedac na 1 salwe zregenerowal sobie hp do fulla. Wiec moze mi ktos to wyjasnic od kiedy te boty sie regeneruja??

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Od zawsze.

3. ☆Vıпcı☆

czy ty mozesz swoje opowiedzi rozwijac bardziej bo z tego co wiem te boty nie regenerowaly sie. a poza tym nie uzyskalem odpowiedzi na temat eventu mundialowego. jaki jest tego powod ze go nie bedzie?? a i taka prosba jak juz tu jestes na forum odpowiedzialny to odpowiadaj konkretnie a nie tak na odczepke ok.

4. Axiv

Axiv Zaawansowany

Chciałeś odpowiedź to ją uzyskałeś... "Od zawsze" czyli pewnie od momentu ich wprowadzenia, czego tutaj nie rozumiesz?
    A eventy nie są wymyślane przez polską ekipę, nie od nich zależy czy event się obędzie czy też nie. Napisz na oficjalnym discordzie SF to może dostaniesz odpowiedź.

BA_PP187 lubi to.
  5. ☆Vıпcı☆

ale jako jeden z czlonkow ekipy i osoba odpowiedzialna za forum powiniem miec takie informacje, ale widze ze tu na Polskim forum nigdy nie bylo i nie bedzie prawidlowe funkcjonowanie ekipy.

BA_PP187 lubi to.
  6. Aga_Khan

Aga_Khan Wyjątkowy talent

A ja tak nieco z przekory... Sprawdzilem sobie te renowki bijac z pustaka by im dac czas... jakos sie nie regenerowaly. Wiec cos tu nie pasuje. A, i jak siegam pamiecia to nie przypominam sobie by sie regenerowaly.