Reperka

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika $MATI$, 17 listopada 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. $MATI$

$MATI$ Stały bywalec

Co za niemądry człowiek mógł tak zepsuć system naprawy walka teraz nie ma żadnego sensu dla słabszych statków które radziły sobie na bandach czekać 3s na możliwość naprawy jaki to ma sens. dostawanie denek tylko dla tego że BP nieumiejętnie coś robi nawet nie grając w tą grę i nie znając jej realiów. Przecież to kpina jak kiedyś można było sobie poradzić z 2-3 statkami a teraz z 1 na bandy nie idzie wygrać bo ma ktoś lepsze konto i z automatu wygrywa.

Brawo BP idźcie tak dalej a graczy to nie wiem skąd weźmiecie.

2. Rocky

Rocky Czeladnik forum

nie kazdy ma super komputer i net wiec dla mnie ok

3. $MATI$

$MATI$ Stały bywalec

jak masz taki sprzęt to tobie nic nie pomoże

4. Wreszcie bedzie sprawiedliwa walka 1 vs 1, a nie uciekanie na bande, zeby komus zlagowala sie mapa :D

»σяρ|Dσkeя lubi to.
  5. »σяρ|Dσkeя

»σяρ|Dσkeя Mieszkaniec forum

Jestem jak najbardziej za. W końcu krok w lepszą strone. Nie będzie padaczki repka/atak i tak w kółko

6. »σяρ|Dσkeя

»σяρ|Dσkeя Mieszkaniec forum

zapomniałem że szkody DOT w końcu mają jakiś sens