restart za restartem

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™, 24 listopada 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wielki mistrz forum

Ile tych restartów jeszcze??? Jeden za drugim,żaden niezapowiedziany,do jednego łaskawie ogłoszenie wrzucone po fakcie.... Wziąłem lampę,żeby wejść na rozpadlinę,a tu na 10 fali mnie wyrzuca i kara do czasu końcowego 10min. Kto mi za to odda herb,czy zrobi za mnie rozpadlinę do sezonu?

...AssassiN... lubi to.
  2. ...AssassiN...

...AssassiN... Okazjonalny autor

Nie jesteś sam ja też mam lampe i co jak restart chyba czas najwyższy znaleść inną grę i oszczędzać swoje nerwy na takie bzdury!!!

3. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Problemy dzisiejszwgo dnia wynikaja z kolejnego ataku ddos na serwery gry. Niebawem wszystko powinno wrocic do normy.

4. =TMW=[WMF]

=TMW=[WMF] Młodszy ekspert

Weź się człowieku już nie ośmieszaj, chrzanisz takie same głupoty od kąd pamiętam, a to atak na serwery, a to burza i gradobicie.Nie masz nic rozumnego do powiedzenia to się nie rób rzecznikiem prasowym BP. Potężna firma z grami on-line i zero zabezpieczeń przed hakowaniem, zresztą o czym mowa z programatorami poradzić sobie nie może lub nie chce ( wydawana kasa kasa kasa ) to o czym gawędzimy ??

5. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Wymień jedną światową firmę, która jest zabezpieczona przed atakami ddos :D

6. Rocky

Rocky Czeladnik forum

wystarczy zatrudnic odpowiednich informatyków kórzt maja szeroka wiedze w tym zakresie i oczywiscie zapłacic za ich wiedze!!! Ci za pare ojro beda pracowac jak dotychczas. I jak juz rozmawiamy o bezpieczenstwie to mam nadzieje ze nasze dane z BP nie ida w swiat badz dane kart płatniczych!!!

20min jak próbuje sie zalogowac

Ostatnie edytowanie: 25 listopada 2023
  7. •☆•SILENCIO•☆•

•☆•SILENCIO•☆• Młodszy ekspert

od ponad 3 godzin tak jest

8. =TMW=[WMF]

=TMW=[WMF] Młodszy ekspert

odpowiedziales na 1 mój zarzut i to nie do końca a reszta faktów ?? helloo PEPE kaj jesteś ?

9. Rocky

Rocky Czeladnik forum

Nie no ja rozumiem wszystko ale nie taka kiche jak wy tu nam serwujecie !!!

1.Oczekuje jasnej odpowiedzi kiedy zaczniecie sie liczyc z ludzmi którzy was utrzymuja!?
    2. Kiedy wystartuje prawidłowe logowanie na mapy?

Ostatnie edytowanie: 25 listopada 2023
  10. ...AssassiN...

...AssassiN... Okazjonalny autor

Ja już podziękuje fajnie się grało ale to już przesada to nie pierwsze są takie ataki ddos jeżeli nie potrafią się lepiej zabezpieczyć no to chyba świadczy jakich mają prcowników. BP życze lepszych pracowników a graczą wytrwałości

11. DarkShark

DarkShark Wyjątkowy talent

Tak to jest jak nie słuchają graczy i większość komentarz nie łamiących regulaminu usuwają, już dawno to się stało żenadą

...AssassiN... lubi to.
  12. pucek782

pucek782 Młodszy ekspert

Skoro ta gra jest taka słaba i non stop czytam że żenada to jest nie tak i takie wszystko słabe,To po co w to gracie?
    Narzekanie za narzekaniem ale siedzicie i gracie:)
    Kod
    SFBLACKFRIDAY

Może troszkę nerwy uspokoi:)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 listopada 2023
  13. ##TERMINATOR##1975

##TERMINATOR##1975 Młodszy ekspert

Haha myślisz że jakiś kodzik tu pomoże daj spokój. Częściej jestem na forum niż na grze

...AssassiN... lubi to.