restart + zadanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika adalo12, 1 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. adalo12

adalo12 Forumowy żółtodziób

Witam,

Dzisiaj w nocy 3 (albo 4) został wykonany restart serwera, w wyniku którego wykonana przeze mnie misja zniknęła (anulowano misję).
    A dokładniej:
    Przyjąłem misję, w której trzeba było ubić 5mln HP eventowego bota, kryteria misji wykonałem przed restartem, a następnie skierowałem się w kierunku bezpiecznej mapy. Wówczas nastąpił restart serwera. Zalogowałem się ponownie i dopłynąłem do portu. Ku mojemu zdziwieniu okazało się, że nie wykonuję żadnej misji. Do tej pory nie mogę ani przyjąć nagrody, ani ponownie wykonać zadania.
    Proszę o przeanalizowanie mojej sytuacji w grze.

Pozdrawiam,
    Adam

2. Obawiam się że to nie jest nic nowego ani też nic szczególnego...
    Jeżeli misje ci nie działają spróbuj przelogować.

3. .BlackSabbath.

.BlackSabbath. Moguł forum

o 4 jest zawsze restart i o tej porze misje sie resetują

4. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

*O 5 rano polskiego czasu ;)

5. CM_Sunshine

CM_Sunshine Guest

Jeśli po przelogowaniu problem w dalszym ciągu występuje musisz napisać do pomocy technicznej. Samo napisanie na forum nie jest oficjalnym zgłoszeniem problemu. Dopiero support posiada narzędzia by sprawdzić co się dzieje na Twoim koncie. Powodzonka ;)

6. Wprawdzie jest już po evencie i temat nieaktualny ale sam fakt. .
    Czy udało Ci się anulowac misje? Czy może dalej ja masz aktywna mimo zakończonego eventu?

7. Temat zamykam..dawno po tym evencie

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.