Rozmowy: Bitwa Tytanów

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 13 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Ci ktorzy byli w top 250 i nie otrzymali nagród niech pisza do suportu, zgłaszam błąd wyżej.

2. Zrobione

3. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

2014-08-20 14:27:15Otrzymałeś 1 x Przeklęte dusze.
    2014-08-20 14:27:15Otrzymałeś 1 x Moneta Platona.
    2014-08-20 14:27:15Otrzymałeś 10917 PD (punkty doświadczenia).
    2014-08-20 14:27:15Punkty zdobyte dla drużyny Uranos: 1

Z malych botow wpadaja dusze ale rzadko no i po jednej :p częsciej wpadaja po 2 klejnoty.

4. Dracula84

Dracula84 Czeladnik forum

chyba licza na to ze ludzie nie napisza heh :)

5. Soul~Mate

Soul~Mate Forumowy żółtodziób

Czy tylko ja nie dostałem pereł z bota który ma 120 mln hp ?

6. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Xxx*_PREDATOR_*xxX Naśladowca mistrzów

haha to już lepiej zbierać błyski haha jedna dusza haha i to żadko hhaha żałosne to do kitu z tym i tyle

7. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Reja Kronos - perly krysie
    Teja Hyperion - dusze i krysie
    Fojbe Okeanos - klejnoty i krysie

Perły sa tylko z REJA i KRONOS! ;)

8. Soul~Mate

Soul~Mate Forumowy żółtodziób

dzieki xD

9. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Dostał ktoś z was kamień do prędkości ? jak tak z jakiego bota? bo widzę do prędkości reperki udało mi się już trafić

10. Johns

Johns Okazjonalny autor

liczyl ktos ile trzeba tych klejnotow zeby zrobic konkretniejszy?

11. Golmix™

Golmix™ Aktywny autor

Milionowe sprawy

12. Johns

Johns Okazjonalny autor

bez przesady ;d

13. Golmix™

Golmix™ Aktywny autor

to sobie policz, na 15 lvl potrzebujesz 4x 14lvl, na to potrzebujesz 16x 13lvl .....
    i tak dalej

14. Kore_10

Kore_10 Czeladnik forum

Te klejnoty 1 i 2 poziomu to śmieszna sprawa bo żeby skleić np klejnot 5 poziomu z klejnotów 1 poziomu potrzeba takich 1024 sztuki a żeby zrobić 10 poziomu już 1024*1024 więc powyżej mln

15. kemoT

kemoT Książę forum

No mi wyszło ze z kamieni poz 1 zeby zrobić 1 poz 15 potrzeba 268,5 mln :confused: Jakby nawet dali jakies specjalne armaty z których jak strzelam to za każdą kule dostaje kamien poz 1 to sporo czasu by zeszło, a to tylko jedna umiejętność więc tak jak one teraz z botów wypadają to zejdzie zanim sie czegoś dorobie

16. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Klejnoty dopiero niedawno weszly do gry :D Z czasem pewnie będzie łatwiej się je zbierać. Nie można mieć wszystkiego od razu :p

17. $_DG_$™87

$_DG_$™87 Zaawansowany

Cwaniaczki za 5 groszy, dali event i po kilku dniach sobie zmienili zasady, nie raz to juz byly takie cyrki, zadam teraz zwrotu perel za te kupione kulki. Chore to jest co robia.

18. Xxx*_PREDATOR_*xxX

Jedna dusza hahahaha ale świrują hahaha za żółwie co miały 400k hp było 4 dusze i wg. a te mają 1 milion i co? i nic dają jakieś klejnoty które są mi nie potrzebne bo nic nie wyszlifuje bo bym musiał zbić botów z 150 milionów i tyle albo i więcej dziękuje za symboliczną jedną dusze za którą kupie dzwi do wychodka :/ !!!!

19. Zielony

Zielony Czeladnik forum

co racja to racja, lipa straszna teraz

20. Bobi.Tcz[WMF]

Bobi.Tcz[WMF] Okazjonalny autor

a ja się pytam co z moimi duszami za zajęcie 170 miejsca w rankingu w fazie 2 w zespole czerwonym ( wygranym ).Wgl nic nie dostałem.. a wg.Faq 250 graczy miało dostać nagrody co nie!!!!!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.