Rozmowy: Droga do Atlantydy

Temat na forum 'Dyskusje ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_margarites, 26 sierpnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Gdybyś nie zauważyła moja wiadomość była odpowiedzią na post wyżej. Nie tylko Ty nie masz misji powtarzalnej i na chwilę obecną nie ma informacji o której godzinie i na jakiej zasadzie będzie się resetować.

2. fryderykwielki

fryderykwielki Naśladowca mistrzów

To dowiedzcie się, nasi kochani moderatorzy u producenta, co jaki czas misje odnawia ten Aleksandro. Co 24h? (tu już byłby błąd), co 7 dni?, może co 30 dni? Ono w końcu mają czas. Wg tickera akcji atlantyda ma jeszcze trwać ponad 28 tysięcy dni - to tylko 77 lat.

3. michbo15

michbo15 Hrabia forum

77 lat, tyle ta gra nawet nie wytrzyma :D

4. fryderykwielki

Tyle to ja nie wytrzymam.

5. adax75

adax75 Mistrz forum

Drugą misję od Ballarda odajemy u Nikolaosa w bezpiecznym przy 17,19,20 .Nie miałem problemów ,dostałem od niego misję którą oddałem na 13/1 u Aleksandro i dostałem dzienną już 2-gi raz przed chwilą.Do Nikolaosa trzeba podpłynąć z daleka go nie widać

Orka07 lubi to.
  6. Orka07

Orka07 Okazjonalny autor

adax75 dzięki za podpowiedz, druga misja jednak u Nikolasa,,

7. .Miłośnik.

.Miłośnik. Czeladnik forum

to ty jesteś jakimś szczęśliwcem że dzienną dostałeś

BA_margarites lubi to.
  8. -OBIBOK-

-OBIBOK- Czeladnik forum

misje na 5 bohaterskich mozna wziac, ale juz misji zeby je zebrac niestety nie :')

9. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Problem z brakiem resetu misji zgłoszony.

10. SCM_Spacja

Dlatego podałam link i napisałam żebyś sprawdził do kogo oddać. Ułatwieniem jest dziennik misji, który możesz sobie otworzyć i zapiąć kłódką, tam widać co trzeba zrobić i do kogo oddać. Znajduje się on w okienku misji po lewej stronie - trzeba kliknąć na oko. ;)

11. adax75

adax75 Mistrz forum

A jednak jest problem też już nie mogę nic zrobić

12. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Jest problem, i jak kolega wyzej napisal - zostal on zgloszony.

13. the_cleaner-

the_cleaner- Zaawansowany

Panowie i Panie.
    Warto zdać sobie sprawę z jednej rzeczy. Problem który aktualnie występuje mianowicie brak możliwości odebrania kolejnych misji to nie jest wina osób które piszą tutaj na forum. To jest problem który leży po stronie developerów tej jakże zacnej gry. Jako że jest weekend to mają w dupie naprawę tego problemu gdyż nie wpływa to w żaden sposób na przychód generowany przez grę. Gdyby problem dotyczył braku możliwości kupna pakietów wtedy jest to błąd krytyczny i muszą się nim zająć jak najszybciej. To aktualnie jest tylko bug nie mający wpływu na większość aspektów gry więc może to poczekać do czasu aż nadejdzie normalny tydzień pracy więc nie ma co liczyć że zostanie to naprawione przed poniedziałkiem godziną 14.
    Warto zdać sobie z tego sprawę bo dzięki temu zaoszczędzicie sobie wiele zdrowia.
    Nie myślcie też że dotyczy to tylko tej gry bo podobna sytuacja będzie występować z większością tytułów na rynku.
    Jedynym rozwiązaniem podobnych problemów jest wrzucanie aktualizacji w inny dzień tygodnia np we wtorek dzięki czemu można szybciej wyłapać błędy i je naprawić a jak błąd pojawia się w piątek po południu to w większości nie ma parcia na jego naprawę bo raz to już weekend a 2 za prace w godzinach nadliczbowych trzeba więcej płacić więc skoro błąd nie powoduje utraty przychodu to naprawa go może poczekać.

hitaka, SCM_Spacja oraz BA_PP187 lubią to.
  14. fryderykwielki

I dalej kicha z tym Aleksandro. Nie chce im się tego naprawiać.

15. SCM_Spacja

Cierpliwości, weekend był daj im się rozkręcić ;)

16. fryderykwielki

Niech skasują tę całą Atlantydę. W tej chwili tylko zaśmieca grę.

17. the_cleaner-

Jako że dzisiaj wtorek i wszyscy wrócili do pracy a nowych misji ciągle nie ma zdałem sobie sprawe z jednej rzeczy. W oknie akcji jest pokazany czas dla Drogi do Atlantydy. Aktualnie pokazuje 28247 dni. A co jeśli to odnosi się do czasu w którym pojawi się 2 misja?? więc nie ma co się spinać bo mamy jeszcze całe 80 lat na nową misje.

-rodrigez35- i BA_PP187 lubią to.
  18. LeoArtur***

LeoArtur*** Forumowy żółtodziób

Dalej nie można wykonać drugiej misji Bohaterskie opowieści

19. the_cleaner-

ważne że można ciągle robić wyprzedaże w sklepie $$$

20. LeoArtur***

LeoArtur*** Forumowy żółtodziób

Witam, czy jest już jakaś wiadomość na temat misji Bohaterskie opowieści?