Rozmowy: Droga do Atlantydy

Temat na forum 'Dyskusje ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_margarites, 26 sierpnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Dziś trwały pracę nad tym problemem, zerknij czy misja jest dostępna.

2. ηє×us

ηє×us Czeladnik forum

Bardzo optymistyczne myślenie, mają czas nie ma pośpiechu. Ja przykładowo od ponad miesiąca nie mogę przyjąć testu na 44 lvl bo go nie ma u zleceniodawcy. Zapewne w pocie czoła pracują nad tym problemem o ile oczywiście niezwykle pomocny support przekazał problem dalej...

3. fryderykwielki

fryderykwielki Naśladowca mistrzów

No pupcia nadal. Nie działa:/

4. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

No niestety :(

5. BA_PP187

Misja dzienna została naprawiona.

6. -Pirat_Jarek-[B9T]

-Pirat_Jarek-[B9T] Zaawansowany

Naprawili misję dzienną a zepsuli zalogowanie się na mapę morza, po co nam misja jak nie można się zalogować nie działa mapa morza na kliencie jak również na przeglądarce.
    Oczywiście zaktualizowałem klienta przed chwilą, nawet odinstalowałem i zainstalowałem na nowo nie działa mapa morza, komunikat nowa wersja gry zamknij okno i zaloguj się na nowo :) znów odinstalowałem i zainstalowałem klienta zaktualizowałem, mapa morza dalej nie działa prosi o zamknięcie okna :) nieźle będę sobie tak klikał z ileś tam razy może pokarze się "morze"

Ostatnie edytowanie: 2 września 2021
  7. Aga_Khan

Aga_Khan Wyjątkowy talent

No coz... Tylko pogratulowac... Przy czym uchowaj Boze nie mam na mysli obsady Forum.
    A moze lepiej zlozyc kondolencje... temu co to jest jego...
    :)

8. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Problem został zgłoszony.

9. Aga_Khan

Mysle ze wiekszosc uzyszkodnikow :) doskonale zdaje sobie sprawe, ze to nie w Waszej mocy. Wybacz Zarazie szacowna Spacyjo ten nieco gorzki ton. Ale popatrz sama... co cos wprowadzone, ulepszone, poprawione to i od razu cos spsowane dosc dokladnie... :) To juz sie stalo normalnoscia, dniem powszednim...

Jeszcze raz... wybacz staremu...
    Pozdrawiam

SCM_Spacja lubi to.
  10. SCM_Spacja

Nie mam co wybaczać, zgadzam się z tym co napisałeś i również pozdrawiam :)

11. Aga_Khan

Kolejne kwiatuszki do ogrodka... Mialem dzis wykonac ostatni raz strzelanie do potworkow- piate by otrzymac Opowiesci... Wykonalem, w dzienniku jest ze zrobione, ale w magazynie brak piatego elementu przez co nie mozna zaliczyc misji u Aleksa na 13. Nie mam az takiej sklerozy a i do 5 liczyc potrafie.
    Przez glupia ciekawosc, jako ze procz konta na globalu7 mam jeszcze i na ag3 a i tam te misje robie sprawdzilem... Na ag3 figuruje wykonanie 4/5 a misje bede robil po godzinie 21... Roznica czasu serwerow...
    Skoro zatem wykonalem na 7 misje po raz 5 to za jaka przyczyna nie oddalo mnie tych zakichanych opowiesci?

Pewnikiem znow bedzie dobra rada - napisz do suporta...

12. wlaziak

wlaziak Aktywny autor

Misja Strzela Konta płuca z 5 mln szkód LOBO ROHO jest zbyt czasowa znaleść te npc graniczy z cudem teraz tym bardziej ze rzadko się pojawiają 4 godziny pływanie i spotakałem 1 i to na końcówce życia . A nie chodzi chyba o to by misje robić 1 dzień pływając i szukając 1 npc . Czy dało by rade zwiększyć czestotliwość pojawiania sie tych NPC.

13. Repering

Repering Młodszy ekspert

Wypad mi z tymi wstrętnymi ptaszorami (LOBO ROHO) tylko przeszkadzają i spowalniają mój statek jak na 14 jestem i tych zimowych mapach.

14. BA_PP187

Popłyń do zleceniodawcy i oddaj misje.

15. SCM_Spacja

Wystarczy przelogować konto, miałam to samo wczoraj :) Wiem, że nie powinno tak być, ale się nie odświeża :(

16. Aga_Khan

BA - ja naprawde wiem co sie robi z misjami po ich ukonczeniu. Misje, te powtarzalna 5x ukonczylem i oddalem. Ale w magazynie nie pojawila sie ostatnia piata znajdzka, tym samym w tej misji gdzie mam ich oddac 5 szt nie ma 5/5 a dalej wisi 4/5. kolejny dzien w plecy.

Spacyjo - przelogowany ze dwa razy przynajmniej...:)

W padlinie tez licznik fal nie dziala poprawnie...To tak na marginesie...:)

17. fryderykwielki

A komu oddajemy misję "skrzela albo płuca"? U Aleksandro się nie da.

18. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

W okienku misji powinieneś mieć napisane do kogo masz oddać. Obstawiam, że misją było Lobo/Roho i w takim razie masz oddać do Barnacle Ballard (SH-11).

19. fryderykwielki

W okienku nie było informacji, ale już znalazłem na forum angielskim. Tam im się chciało wszystkie misje opisać.

20. SCM_Spacja

Włącz sobie dziennik misji - kliknij w misje i w okienku po lewej jest oko. Przypnij kłódką i będziesz wszystko wiedział. Informacja była ponieważ sama to wczoraj robiłam i nie potrzeba mi było do tego angielskiego forum ;) Trzeba było spisać misje i wstawić tutaj, no ale zapewne Tobie też się nie chciało ;)