Rozmowy: Droga do Atlantydy

Temat na forum 'Dyskusje ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_margarites, 26 sierpnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

2. s_nastar

s_nastar Młodszy ekspert

Da rade zrobić aby Leviathan dawał więcej pkt do rankingu? Bo inaczej to tylko automaty w rankingu są, teraz daje 100 pkt powinien dawać z 300, cm przekażesz dalej?

3. BA_PP187

Przekażę :)

4. •Wojownik•™

•Wojownik•™ Okazjonalny autor

Chyba nie był poruszany ten temat, a na forum nie znalazłem wątku o tym itemie. Co to jest i do czego służy dodatkowe miejsce na ulepszenie?

5. BA_PP187

Miejsce na belki, ożebrowania, Łańcuchy itd.

6. ed636

ed636 Aktywny autor

Czy ktoś wie co to za design? Otrzymałeś 1 x labels_ShipDesigns_1272. za misje poboczne atlantydy

7. BA_PP187

Ten design będzie dostępny dopiero po wprowadzeniu 2 kamienia miliowego Atlantydy.

8. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wielki mistrz forum

a to nie jest jeszcze ten podwodny tak? Bo rozumiem,że podwodny to będzie za zrobienie wszystkich misji i skompletowanie wszystkich części tak?;>

9. BA_PP187

To jest podwodny :D ale jak to ma działać to jeszcze nie wiem, musimy czekać aż wprowadza to do gry.

10. the_cleaner-

the_cleaner- Zaawansowany

Brak możliwości ukończenia misji u spark(tej po 5 revengach 2) po kliknieciu na postac pojawia sie puste okno.
    + inna nazwa misji w faq jest 10. Przegapiona Dostawa a ja mam Czas na wspominiki(2010)

11. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Popłyń do Barnacle w porcie przy 13/1 i sprawdź

12. the_cleaner-

the_cleaner- Zaawansowany

https://imgur.com/EwrXvsh takie cos mam u barnacla u spark nic sie nie wyswietla jak do niej skacze na mape vovoi chyba ze ona gdzies indziej jest plus jak widac nazwa misji sie nie zgadza

13. •Wojownik•™

•Wojownik•™ Okazjonalny autor

A podpływałeś po Sparks do Nikolaosa?
    Zgodnie z opisem misji najpierw 5 itemów oddajesz Sparks, a potem złoto do Nikolaosa w porcie przy 17 ;).

14. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wielki mistrz forum

Często teraz jest tak,jak z resztą z innymi misjami,że przy kliknięciu raz na zleceniodawcę wygląda jakby misja nie było ukończona i gotowa do odebrania,ale trzeba kliknąć jeszcze raz na zleceniodawcę i robi się zielone i można ją odebrać. Może też być tak,jak wspomniano,że trzeba u jednego oddać coś i u drugiego też,bo takie kombinacje w tych misjach też były :D na szczęście mam to już za sobą,ale nie pamiętam dokładnie jak było,za dużo tych wszystkich misji ....

15. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Popłyń do Nikolaosa w porcie i kliknij na niego, oddasz misję ze złotem, a później do Sparksa, chyba taka kolejność była o ile dobrze pamiętam.

16. s_nastar

s_nastar Młodszy ekspert

BA przekazane ? Bo dalej to samo jest a minął miesiąc prawie :// , automaty z top 20 biją tylko małe boty i są na czele , duży bot - lewiathan czeluści powinien dawać dużo więcej pkt do rankingu aby móc wyprzedzić botoklepów automatów

17. BA_PP187

To tak nie działa że się wyśle prośbę od razu są wprowadzane zmiany :p Trzeba długo czekać i nie koniecznie na pozytywna odpowiedź.

18. -*Bushido*-

-*Bushido*- Czeladnik forum

Witam
    Nie ma możliwości ukończenia misji Ogień i Opowieść ? nie odnawia się wcześniejsza misja a zatem nie można zebrać ,,Bohaterskie opowieści" czy jest coś wiadomo w tym temacie ?

19. BA_PP187

Którego serwera dotyczy problem?

20. -*Bushido*-

-*Bushido*- Czeladnik forum

PL1