Rozmowy Event "Dzień przemiany w żółwia"

Temat na forum 'Dyskusje ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_PP187, 6 maja 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ^Gesto7^

^Gesto7^ Forumowy żółtodziób

Witam zwiększcie zdobywanie dusz żółtych kilka dni bije i to nie mało i uzbierałem 1000 robiąc także po kilkanaście map grupowych

2. 5vikjam

5vikjam Okazjonalny autor

Wydaje mi się, że przy fazie 2 będzie wypadało ich więcej. Przynajmniej tak wynika z FAQ.

3. Mała*Mi

Mała*Mi Forumowy żółtodziób

podwajacz reputacji nie działa?

4. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Działa, punkty eventowe nie sa reputacja.

5. fryderykwielki

fryderykwielki Naśladowca mistrzów

Gdzie znaleźć chciwy łowca, utalentowany rzeźnik itp?

6. Roman52

Roman52 Wielki mistrz forum

Ja widziałem ich jak się pojawił smoczy żółw.

Ostatnie edytowanie: 14 maja 2025 o 14:26
  7. -Pirat_Jarek-[Widmo]

-Pirat_Jarek-[Widmo] Czeladnik forum

Czego nie rozumiesz masz ewent, a jak jest ewent to zawsze coś jest nie tak, życzę Ci powodzenia w polowaniu na te boty. pływam od 12 i jeszcze ani jednego nie widziałem, nie mówiąc o oddaniu salwy.

8. 5vikjam

5vikjam Okazjonalny autor

O rany, rzeczywiście one są przy smoczym żółwiu, zapomniałem o tym z poprzedniego roku, myślałem że ich po prostu nie dodali...

9. Roman52

Roman52 Wielki mistrz forum

Ciekawe czy do końca wydarzenia będzie zwiększone wypadanie promieniujących dusz z botów, na które tak czekamy.

10. maciekk

maciekk Okazjonalny autor

To ile bierzecie miesięcznie 5 k złotówek, 10k , czy 15k złotówek? że was stać na iwentowe pakiety