Rozmowy Event "Dzień przemiany w żółwia"

Temat na forum 'Dyskusje ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_PP187, 6 maja 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. TYMON

TYMON Czeladnik forum

dokladnie tak, porazka ten syf

2. heh Co Wy się dziwicie że osoba opłacana przez BP od wielu wielu lat tak zaciekle i bezwstydnie broni pracodawcy ? Przecież on po tylu latach to nadaje się już na polityka bo tak samo jak oni będzie wymyślał jakieś bajki byle by tylko bronić góry i zachować koryto mimo że się bardziej ośmiesza i pogrąża.
    hehe gra polega na odkrywaniu mechaniki gry hahaha no proszę- to lenistwo Wasze by dawać jakiekolwiek informacje a jak już coś przeklejacie z innych forum to z błędami bo tłumaczy translator albo to wklejka z przed lat i nie sprawdzacie że coś się w evencie zmieniło. Są bezkarni i dlatego pozwalają sobie na taki ton wypowiedzi (brak szacunku dla gracza) i tego już nikt nie zmieni.

3. janrobak

janrobak Czeladnik forum

W punkt Nic dodać,nic ująć

4. czarnaperła1976

czarnaperła1976 Aktywny autor

dzisiejszy patch day międzi innymi mialo być to - dodanie promieniujących dusz zabmapy grupowe,
    - zwiększenie ilości dusz promieniujących za npc eventowe, no ja mam słaby wzrok ale żeby coś wzroslo to nie zauważyłem

dlaczego robicie z uczciwie grających graczy durniów.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 maja 2025
    janrobak lubi to.
  5. adax75

adax75 Wielki mistrz forum

zgadzam się, nic się nie zmieniło i znowu promujecie bociarzy bo nikt normalnie grając nie uzbiera na połowę tych rzeczy

Roman52 i janrobak lubią to.
  6. ^Gesto7^

^Gesto7^ Czeladnik forum

no raczej ja gram dużo i tylko wykupiłem armatki o desingu za dusze mogę zapomnieć załamka przez tyle lat mnie tu nie było i ta gra nic się nie zmieniła pod względem wyłudzania pieniędzy i baciarzy

ganik5678 lubi to.
  7. Roman52

Roman52 Wielki mistrz forum

Też nie widzę różnicy.

8. Drogba13

Drogba13 Czeladnik forum

co wy opowiadacie za głopoty, na wszystko idzie zarobić jeszcze zostaje :)

9. adax75

adax75 Wielki mistrz forum

obudził się jak wreszcie zmienili :p

10. ZyzusTluscioszek

ZyzusTluscioszek Forumowy żółtodziób

robie co dzinnie po 10 mapek żółwia i nie dostalem jeszcze SS Akapura
    ;/

11. .$^HoruS^$.

.$^HoruS^$. Aktywny autor

Pod koniec Eventu: Przeklęte dusze: 57 tyś, Promieniujące: 17
    Gratulacje dla wyliczeń tych co projektują eventy.

12. -Mosiu18-

-Mosiu18- Forumowy żółtodziób

mialem tak samo ale sie udalo w ostatni dzien jak wyzerowalem herby

13. TYMON

TYMON Czeladnik forum

kupujes wtedy herby i przerabiasz na promieniujace