Rozmowy Event " Klątwa Magellana "

Temat na forum 'Dyskusje ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_PP187, 15 października 2025 o 17:00.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Ahoj Piraci !

Screenshot_76.png

Wraz z nadejściem nowej ery odkryć, samozwańczy odkrywca Magellan powraca na brzegi Nautiki z zazdrością w sercu. Zaślepiony nienasyconą żądzą zdobycia Przeklętych Skarbów Czarnobrodego, nie cofnie się przed niczym, by zdobyć bogactwa przekraczające ludzkie pojęcie. Pozbądźmy się tego drania i sprawmy, by za to zapłacił!

Zapraszamy do rozmów i FAQ !

Wasza Ekipa Seafight!​

2. john009

john009 Koneser forum

fajne misje, takie niewykonalne :)

*Mruk*, »σяρ|Dσkeя oraz ganik5678 lubią to.
  3. LADY.EWA

LADY.EWA Młodszy ekspert

Tak fajne misje masz racje. Te z Cartagena najlepsze. Nie wykonalne i jeszcze reset misji co 3h .

»σяρ|Dσkeя lubi to.
  4. ^RICARDO^

^RICARDO^ Czeladnik forum

Misje masakra zrobiłem misje koło 11, nie zdążyłem oddać teraz patrzę i nie mam możliwości oddania. Potwierdzam misję z Cartagena nie wykonalne, powinny wyskakiwać po 5 ubitych, a nie 25. W takim wypadku brak możliwości wykonania zadania specjalnego.

5. wrobel93

wrobel93 Forumowy żółtodziób

Event jest niewykonalny właśnie przez Cartagene - zadanie jej 500mln obrażeń graniczy z cudem, bot ma 1,4bln hp a pada w mniej niż minutę. Poza tym, ilość graczy jaka przy niej się kręci jest niepoważna, gra laguje do kilku klatek na sekundę, boss powinien spawnować się bo ubiciu 5, max 10 statków, nie 25

LORDI.59 lubi to.
  6. SŦΛŔҠ

SŦΛŔҠ Czeladnik forum

Jak zwykle dramatyzujecie. Grałem wczoraj od 21:00 do ok. 1:00 i w cztery godziny udało mi się zrobić wszystkie misje. Nie ze wszystkich dostałem potrzebne artefakty do ostatniej misji, po północy również robiłem i też nie dostałem. Brakuje mi chyba dwóch części. Dodatkowo nabiłem już 131 mln Cartagenie, więc nie piszcie, że misja jest niewykonalna, skoro ponad 1/4 wymaganego HP udało się wbić w 4 godziny przy największym natężeniu graczy. Dodatkowo wpadło już prawie 25k monet Platona, więc da się wszystko zrobić.

Jeszcze prawie 4 dni eventu, a wy już marudzicie, że niewykonalne. Trzeba zacząć grać.

wrobel93 jeśli Ci laguje, to włącz w ustawieniach wzmocnienie i po problemie. Wysilcie się trochę, a nie czekajcie, że wszystko dostaniecie na tacy.

Ostatnie edytowanie: 17 października 2025 o 13:52
  7. IKONA55*2

IKONA55*2 Forumowy żółtodziób

tak jak sie maful elite i sie siedzi non stop przy kompie to moze i nabijesz i jak ci bot wyskoczy kolo nosa a jak nie to zanim zrobisz teleporta to boss juz ubity siedzialem 12 godz i z ledwoscia ubilem 100 mln tylko dlatego ze kolo mnie wyskoczyl a po drugoe sf to nie cale moje zycie by na nim siedziec non stop i sie modlic by bot kolo mnie wyskoczyl normalni gracze ktorzy graja po 2 3 godz dziennie nie maja szans i tyle w temacie

janrobak lubi to.
  8. SŦΛŔҠ

SŦΛŔҠ Czeladnik forum

Masakra. Czytaj ze zrozumieniem. Grałem wczoraj od 21:00 do 1:00, co daje 4 godziny. 4 godziny wieczorem to nie siedzenie przed kompem cały dzień. Niestety, ale nie mam full elity. Szkoda mi kasy na ciągłe kupowanie pakietów. Zresztą patrząc po eventach, to co chwilę można zdobyć Gromy, więc już dawno większość graczy powinna mieć co najmniej komplet Gromów chociażby na poziomie 0 lub pierwszym.

9. john009

john009 Koneser forum

no cóz, nie wierze. mnie np. sam zmienia kulki na rozświetlaka i zcina gre od razu przy bocie. wsadźcie se to do ...

10. wrobel93

wrobel93 Forumowy żółtodziób

No i super, wygląda na to że poprawią częstotliwość pojawiania się Cartagene. STARK - problem był głownie w tym że gracze którzy nie mają wybitnych statków i parę h dziennie na siedzenie byli prawie skazani na wykupienie passy.

11. john009

john009 Koneser forum

12. **pawel**

**pawel** Wielki mistrz forum

I tu się mylisz grałeś w nocy w czwartek i nie jest to największe natężenie graczy jak to twierdzisz z racji tego, że sporo graczy idzie do pracy czy szkoły więc nie siedzą tak do późna to raz, a dwa to teraz jest godzina 1:22 jak pisze ten post a cartagena pęka w nie spełna minute dziś na pewno byś tyle hp nie wbił przez 4h ;)

13. Dycha1960

Dycha1960 Okazjonalny autor

i co znowu problem z wejściem na mape :(