Rozmowy Event „Lód w blasku słońca”: Ogień i lód

Temat na forum 'Dyskusje ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_PP187, 28 lipca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Ahoj Piraci !

Screenshot_51.png

Gorąco ci, kapitanie? W kabinie jest wilgotno i duszno? Spodnie ociekają potem? Nie, tym razem to nie zmiana klimatu, a efekt Kamienia Słonecznego Lokiego! Pomóż Sigurdowi i Barnacle'owi Ballardowi ochłodzić się w oceanie, zanim zamieni się w zupę rybną. Z mapami grupowymi Zewu Przodków i Tańców Śmierci wrzuconymi do wrzącej mieszanki, czy uda ci się zachować chłód w tym gorącym wydarzeniu?

Zapraszamy do rozmów i FAQ !

Wasza Ekipa Seafight!​

2. ganik5678

ganik5678 Okazjonalny autor

szału ni ma ;/

3. Dycha1960

Dycha1960 Okazjonalny autor

A npc ,,Kroczący po wietrze'' to gdzie jest?

4. ganik5678

mapka grupowa

5. ganik5678

tak więc, był sobie event, jedynie ten desing komiczny z układanki i tyle ;/

6. Wolfman23

Wolfman23 Czeladnik forum

po restarcie nie da się wejść na Atlantyde, nie widać okna kolejki na grupówkę, nie otwiera się okno osiągnięć sezonowych.....to tak na szybko

7. andrzej14240

andrzej14240 Czeladnik forum

Na jakim bocie należy zrobić misję " bitwa o bastion" od elisa bradford w bezpiecznym porcie?
    Zadaj co najmniej 50 000 000 szkód NPC .

8. BA_PP187

Na wulkanie.

9. andrzej14240

andrzej14240 Czeladnik forum

Na jakim wulkanie?

10. ganik5678

na mapie 5/1 w prawym dolnym rogu masz Wulkan i co parę godzin następuje wybuch

11. -siwy-

-siwy- Młodszy ekspert

te pkt akcji sa jakies chore do wbicia :/

12. Doмαи

Doмαи Forumowy żółtodziób

Trochę botów i grupówek + misję i są wbite przecież :p

13. 8TwójKoszmar8[WMF]

8TwójKoszmar8[WMF] Forumowy żółtodziób

nie no moim zdaniem to przesadziliście z tym 1mln punktów akcji specjalnej przecież to codziennie parę godzin trzeba siedzieć żeby to wybić 500tyś byłoby okay tak aby słabsze elity mogły to wybić siedząc po parę godzin dziennie, ja nie jestem taki słaby a nie mam czasu i jak się loguje to nawet 100k nie mam robiąc misje

14. AnnaRG

AnnaRG Forumowy żółtodziób

Syfajd teraz to drugi etat z godzinami nadliczbowymi

15. BA_PP187

Nic się nie stanie jeżeli nie ukończy się postępu. Zawsze jest kolejny event.

16. ganik5678

ważne że się kasa z pakietów zgadza a gracze a co to gracze niech się męczą..., ja już nie wiem który event odpuszczam bo jest jak jest

janrobak lubi to.
  17. 5vikjam

5vikjam Młodszy ekspert

Dodali zdaje się punkty akcji specjalnej do Kruczych Zwiastunów, wcześniej nie było, to trochę może lepiej będzie, mam na razie 1/4.

18. -siwy-

-siwy- Młodszy ekspert

pewnie miały być od początku ale ktoś dowalił jak zawsze i zapomnieli włączyć :)

janrobak lubi to.
  19. 5vikjam

5vikjam Młodszy ekspert

O, a ta grupowa nowa podchwytliwa, trzeba jak najdłużej trzymać tego co się bije w fazie 1, dopiero w rankingu zobaczyłem że chyba robię coś nie tak, nie doczytałem też FAQ, przyznaje.

20. ₪†МДĢĬК†₪[«§»]

₪†МДĢĬК†₪[«§»] Forumowy żółtodziób

oke a gdzie znajde npc elivagar lub naglfar?? bo trzeba 50 szt a ie widać ani 1 ;dd