Rozmowy Event „O miłości i wojnie”

Temat na forum 'Dyskusje ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_PP187, 13 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Ahoj Piraci!

Screenshot_190.jpg

Podczas gdy w powietrzu unosi się ognisty horror Ragnaröku, Freya, bogini miłości, oferuje swoją pomoc w uspokojeniu fal. Rozprzestrzeniaj odrobinę nadziei i zrozumienia w tych męczących czasach! W końcu, kiedy majstrowanie przy eliksirach miłosnych kiedykolwiek poszło nie tak?

Zapraszamy do rozmów i FAQ!

Wasza Ekipa Saefight!​

2. **pawel**

**pawel** Wielki mistrz forum

Niech zredukują te szkody botów na atlantydzie włączyłem osłone lwa, super tarcze a boty po 50k leją. W moim przypadku nie jestem w stanie sam całego bota zbić mając 370k pv i 850k hp z salwą po 160k mimo, że pomagam sobie jeszcze minami i bez użycia amuletu byka i korony posejdona nie dałbym rady go ubić...

ELCIA(GK) i janrobak lubią to.
  3. Reaper*

Reaper* Stały bywalec

Powitac czy ktos dostal ten desing ktory mial byc niby dopisywany?

4. ђยlคן๔ยรzคZBP

ђยlคן๔ยรzคZBP Okazjonalny autor

ja osobiscie nie dostałem mimo ze ukończyłem akcje specjalną

5. †☆»Niron«☆†

†☆»Niron«☆† Aktywny autor

2025-02-19 11:59:36
    Zamówiono 1 x Różowa Dominacja. Powód: Event completion - Ship Design Valentines

niby dali a nie mam go

6. Posejdon[PL-]

Posejdon[PL-] Czeladnik forum

Też nie dostałem nic

7. MargroGK

MargroGK Czeladnik forum

nie ma wpisu w dzienniku ale dali zobacz sobie w desingach tylko tych na lodziach podwodnych skopiuj nazwe i wpisz a zobaczysz ze go mas ja tak zrobilem i widze ze jest