Rozmowy Event " Odwilż zimowa: Ragnarök "

Temat na forum 'Dyskusje ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_PP187, 8 stycznia 2025 o 11:00.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Ahoj Piraci!

Screenshot_166.jpg

Odwilż zimowa: Ragnarök

Po najcięższej zimie, jaką pamiętamy, uwięziony bóg „Thor” zwraca się o pomoc do piratów z Nautica. Pośród niekończącej się walki o przetrwanie, tajemnicza istota przynosi ponure wieści: Bogowie Asgardu chcą uwolnić koszmary Ragnaröku na świecie ludzi. Gdy nadejdzie nowy dzień, wszystko zmieni się na zawsze.

Zapraszamy do rozmow i FAQ !

Wasza Ekipa Seafight!​

2. igI*POLAND*

igI*POLAND* Forum Pro

Polski FAQ:
    Co zawierają wraki statków??
    Wrak statku musi zostać ostrzelany harpunami. Przedmioty takie jak amunicja lodowa, Super tarcze, smoczy proch, kryształy, armaty władca lvl 3, armaty Bastion lvl 4, smoczy ogień lvl 2 i wiele innych przydatnych przedmiotów.

Angielski FAQ:
    Nautica Ice Floe

The Shipwreck must be shot with harpoons. Items such as Burning Ice Ammo, Super Armor Plate, Dragon Powder, Damask Harpoon, Crystals, Overlord lv 5, Bastion lv 4, Dragonfire lv 2 and many other useful items.

Cyfr chyba nie można źle przetłumaczyć ale może się nie znam...

3. Listewka77[PL-]

Listewka77[PL-] Aktywny autor

· Progeny Alpha (Faza 2 – Alantis)
    o W zależności od tego, ile obrażeń zadajesz, otrzymujesz pd, Perły, Korony, Orichalkum, Safanad lub Monety Yulong.
    o Gracz, który zada najwięcej obrażeń, otrzymuje Perły.
    o Gracz, który zada ostatni strzał, może otrzymać: torpedy, krew inya, smoczy ognień lvl 3, wir i inne.

I tutaj tak samo . Chyba że wprowadzono kolejny level smoczych ogni.

4. G0LDENEYE[XXX]

G0LDENEYE[XXX] Czeladnik forum

O co chodzi, żeby odblokować pakiety kolejne trzeba ukończyć misję "róg w dłoń" to pakiet czy jakaś ostatnia misja?

5. -ROBSON48-

-ROBSON48- Forumowy żółtodziób

GDZIE ZNAJDĘ ZATOKĘ KŁA REKINA

6. Aga_Khan

Aga_Khan Wyjątkowy talent

7. john009

john009 Koneser forum

kupiłem wytyczne do ulepszen zaworów pod wode ale chyba jestem slepy bo nie widze gdzie moge je wykorzystać ? pomożecie ? ok , znalazłem :)

Ostatnie edytowanie: 10 stycznia 2025 o 09:13
  8. .$^HoruS^$.

.$^HoruS^$. Młodszy ekspert

Mam trzy pytania: Gdzie znajduje sie zatoka kła rekina?
    Gdzie moge zatopic Jack Hawk ?
    Gdzie sa misje dzienne, opowiesci zaginionej floty ?

9. Majkel4

Majkel4 Forumowy żółtodziób

prosze o ddodanie mozliwosci o dodanie kupna amunicji eventowej za perły