Rozmowy event " Opowieści o chwale "

Temat na forum 'Dyskusje ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_PP187, 13 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. snɹıΛ

snɹıΛ Forumowy żółtodziób

gdzie ten bot wyskakuje ?

2. ZbuntowanyAnioł

ZbuntowanyAnioł Czeladnik forum

Jak wejść razem na grupówkę? Zaprosiłem kolege na tą mapę, stajemy na portalu i jak kliknę na portal to na mapkę przerzuca tylko jednego. Jak drugi kliknie na portal to wyskakuje mu tylko potwierdź i po kliknięciu nic się nie dzieje.

3. buku01

buku01 Forumowy żółtodziób

Mnie bardziej interesuje jak ukończyć misję "Niewinna zabawa" z zebraniem elementu misji "Prawdziwi rodzice Lokiego"
    jak ją ukonczyc?

4. ganik5678

ganik5678 Czeladnik forum

https://prnt.sc/6AeY1vBLv_64

Zbuntowany Anioł Ty chociaz to zorobisz jak naprawia a mnie interesuje jak to maja zrobic gracze co graja solo, dosłownie ;/ , chyba ze Zbuntowany mi pomoze :) hihi

Ostatnie edytowanie: 16 marca 2025
  5. **Profesor**

**Profesor** Młodszy ekspert

co w sytuacji jak minigry się zwiesiły?? na środku te 3 naładowane, portal jest i d... . Nie da się wejść. Te dookoła nienaładowane więc też ani kroku możliwości

6. obrzygany_pawełek

obrzygany_pawełek Okazjonalny autor

modlić sie trzeba.

ganik5678 i BA_PP187 lubią to.
  7. **pawel**

**pawel** Wielki mistrz forum

Z racji tego, że są urodziny to może solenizanci zrobili by prezent dla graczy i rzucili z 15-20 a nawet więcej starych designów do kupienia za perły :D? Gracze mają setki milionów, a nawet miliardy pereł i tak na prawde nie ma na co ich wydawać więc przynajmniej do kompletu mogliby dokupić jakieś bakujące designy :rolleyes:. Może warto podrzucić ten pomysł wyżej i myśle, że wielu graczy by było zadowolonych z takiego prezentu :D

8. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Już to uczynili tylko że nie sa do kupienia a do wygrania na mapie wieczności.

9. »σяρ|Dσkeя

»σяρ|Dσkeя Mieszkaniec forum

Szansa na ,,wygranie'' znikoma a praktycznie zerowa. 19 zrobionych mapek portali i desingu nie widać a podobno jest ich wiele. Zero informacji z czego leci jaki design i czy w ogóle leci. Nic człowiek nie wie a robi na ślepo zbugowane minigry. Gratulacje
    Za nami 4 dni syzyfowych prac :p

10. _vis_

_vis_ Zaawansowany

Czy wy z ludzi robicie idiotów dajecie mapkę każdy na każdego wchodzą ludzie z bractw topią wszystkich na jednego grają jeden z nich wygrywa a na następnej inny jak ma ktoś sam ukończyć to mapkę do misji.
    I w dodatku nie zalicza tej mapki do misji.

11. ganik5678

ganik5678 Czeladnik forum

..., no przeciez robia co moga a ich programisci w pocie czola rozwiazuja ten problem... :)

janrobak lubi to.
  12. TYMON

TYMON Czeladnik forum

dlaczego nie mozna kupic automatycznych namierzan torpedy na rynku mimo posiadanej waluty= namierzenia poz4 ( wszystkie warunki spelnione)

13. TYMON

TYMON Czeladnik forum

to sam z narzedziami mistrzowskimi, zenada

14. Teletubis245777

Teletubis245777 Młodszy ekspert

Galion karen wylecial z mapy grupowej kulki , z tym zielonym potworem co sam pływa. Jakby ktos byl zainteresowany.

15. h3rmes

h3rmes Czeladnik forum

no fajnie wszystko tylko jak wejsc na ta mape wiecznosci

16. -ROBSON48-

-ROBSON48- Forumowy żółtodziób

jak wejść na mapę chwały?

17. Teletubis245777

Teletubis245777 Młodszy ekspert

Kupujecie klucz wiecznosci ze sklepu na 24h i wchodzicie z portu

Ostatnie edytowanie: 19 marca 2025
  18. MsZyMoN

MsZyMoN Czeladnik forum

Prawdziwi rodzice Lokiego gdzie to zdobyć?

19. **pawel**

**pawel** Wielki mistrz forum

Ja to wiem tylko nie każdy ma czas na robienie grupowych z których nie zawsze można trafić i gdyby dali do kupienia to każdy kto chce i nie posiada danego designu to sobie go kupi

20. czarnaperła1976

czarnaperła1976 Aktywny autor

ta mapką to jakiś upośledzony wymyślił