Rozmowy Event " Rybne Michy "

Temat na forum 'Dyskusje ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_PP187, 26 lipca 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Ahoj Piraci !

Screenshot_110.png

Słuchajcie, rodzino! Minął rok, odkąd rozplątaliśmy Nici Przeznaczenia, ale teraz, gdy lato znów w pełni, czas zebrać kapustę na zupełnie inną ucztę przygód! Od 27 lipca o 12:00 czasu lokalnego do 5 sierpnia o 12:00 czasu lokalnego, załóżcie piracki fartuch, wpadnijcie do Shella Capone do jego lokalu Plates O’ Fish i przygotujcie prawdziwy szwedzki stół z żarciem bez szkorbutu dla waszych podkradających klientów! Aha, i nie zapomnijcie o manierach przy stole, zrozumiano!?

Zapraszamy do rozmówi FAQ !

Wasza Ekipa Seafight!​

2. #ziper#2

#ziper#2 Forumowy żółtodziób

jak zdobyć torbę na resztki ?

3. *ZbychU*

*ZbychU* Czeladnik forum

Gdzie znajde żarłacz luciano? Dziękuje

4. BelaTalbot$

BelaTalbot$ Czeladnik forum

na ROKu

5. BelaTalbot$

BelaTalbot$ Czeladnik forum

Zwiększcie liczbę botów luciano, sal monella..jest ich tak malo ze po 3 osoby biją 1

6. LADY.EWA

LADY.EWA Aktywny autor

morze zwiększyć ilość kawioru z botów bo nie wszystkie dają kawior.

7. ##TERMINATOR##1975

##TERMINATOR##1975 Młodszy ekspert

Jak się nie myle to na mapach ROKu niestety słabsi gracze nie zrobią tego ewentu

*ZbychU* lubi to.
  8. *ZbychU*

*ZbychU* Czeladnik forum

Hahahaha no tak już mnie chyba nic nie zdziwi w tej grze liczy się tylko żeby płacić tracić czas i nerwy na robieniu levelu ale no nic ja i tak pozostane przy moim 15 poziomie mój statek jeszcze nie gotowy na wyższe levele. Szkoda że twórcy gry nie myślą o takich graczach tylko skupiają sie na robieniu bezsensownych rzeczy

9. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zostając na 15 lvl Twój statek nigdy nie będzie gotowy na wyższe lvl. Sam ograniczasz rozwój swojego konta.

10. *ZbychU*

*ZbychU* Czeladnik forum

Ale lvl to nie wszystko liczy się wyposażenie im lepsze tym łatwiej zrobić lvl

11. toiman

toiman Naśladowca mistrzów

poziomy idą w górę bez problemu. Do 25 poziomu potrzeba dosłownie 2-3 dni, bez większych wymagań.

Inna sprawa to ilość zdobywanego kawioru. Faktycznie mogłoby go dropić trochę więcej z tych mobków

12. RYCHODEMON

RYCHODEMON Czeladnik forum

gdzie znajdę króla kiełbasy?

13. RYCHODEMON

znalazłem

14. RYCHODEMON

don skorupone gdzie znajd e

15. RYCHODEMON

16. toiman

toiman Naśladowca mistrzów

na roku

17. fryderykwielki

fryderykwielki Stały bywalec

Żeby kupić klucz trzeba mieć torbę na resztki. A żeby zdobyć torbę trzeba zrobić misje, do których potrzebne są klucze. Nierozwiązywalne, no chyba że oczywiście za kasę.

18. TYMON

TYMON Okazjonalny autor

gdzie krol kielbaasy?

19. *ZbychU*

*ZbychU* Czeladnik forum

Na grilu xd ludzie kto wymysla normalny takie nazwy

BA_PP187 lubi to.
  20. adrianno17

adrianno17 Forumowy żółtodziób

spawn bossa mątwy jest żenujący, ubiłem ponad 40 lucianów a jedyne co to nagifar ciągle dropi