Rozmowy Event " Ta wspaniała zawierucha "

Temat na forum 'Dyskusje ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_PP187, 30 listopada 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Ahoj Piraci !

Screenshot_99.png

Jesienią zimy z Mroźnej Otchłani wyłania się alternatywny świat, by pożreć całą Nauticę. Wyrusz w epicką podróż pełną walki i przetrwania, weź udział w atlantydzkich świątecznych szaleństwach i udowodnij swoje pirackie umiejętności w nowym quizie prowadzonym przez samego Świętego Mikołaja. To wydarzenie będzie najedzone jak indyk, więc zaglądaj tu często i delektuj się każdym soczystym kęsem!

Zapraszamy do rozmów i FAQ !

Wasza Ekipa Seafight!​

Ostatnie edytowanie: 29 listopada 2025
  2. ๖ۣۜҢΩЩΣҚ

๖ۣۜҢΩЩΣҚ Zaawansowany

Przeczytałam FAQ eventowe i mam pytanie
    cytuję" Gracze na dowolnym poziomie mogą walczyć o 2 prezenty na mapach Atlantydy od 1-5. "
    Planujecie wprowadzić nowe mapy czy ktoś po " andrzejkach " 4 z 5 pomylił ?
    Pozdrawiam cieplutko :p

3. BA_PP187

Pomylili deko :D Już poprawiam :D

4. ganik5678

ganik5678 Młodszy ekspert

dobry, ja mam takie pytanko z innej beczki, czy da się wyłączyć jakoś ten spadający śnieg na mapie morza, lekko mnie wnerwia hah

5. *PITER2979*

*PITER2979* Moguł forum

z czego wpada 'swiateczne wspomnienia' do misji

6. LADY.EWA

LADY.EWA Młodszy ekspert

Witam u Norton Maxwell to misja dzienna na ubicie 15 Duch z otchłani ?

7. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wyjątkowy talent

Trzeba patrzyć u zleceniodawców. Ledwo wszedłem i podpłynąłem do zleceniodawcy Loki,patrzę pierwsza misja do zrobienia,nagroda za nią: tajne plany Lokiego i inne rzeczy.[​IMG]

BA_PP187 lubi to.
  8. Dycha1960

Dycha1960 Okazjonalny autor

Z czego dostaje się Świąteczne wspomnienia do misji ?

9. Poland(SG)

Poland(SG) Forumowy żółtodziób

jak się dostać do centrum zamarzniętej otchłani ?

10. hanys111

hanys111 Okazjonalny autor

W inwentarzu jak zrobisz 1 misje dostajesz przewodnik po lochach i klikajac to wrzuca cie na ta mape wlasnie

11. hanys111

Robiac lochy jak przejdziesz 5 fale wtedy dostajesz

12. 5vikjam

5vikjam Młodszy ekspert

A ja mam pytanie do lochów, jak się wybiera towarzysza, dostałem z misji trzech, ale w lochach mam tylko jednego na raz, nie wiem na jakiej zasadzie ich się wybiera, to losowo?

13. hanys111

Tak, to jest losowe z wlasnej praktyki polecam ubic 1 bota z towarzyszem ktorego nie chcesz miec opusc mape i wejdz ponownie az do momentu az ci wylosuje danego towarzysza

Ks.Natanek lubi to.
  14. ganik5678

ganik5678 Młodszy ekspert

czyli po części, kolejny zajebisty event... ale ważne że się kasa z pakietów zgadza..

Ks.Natanek i janrobak lubią to.
  15. BIOŁY.MIŚ

BIOŁY.MIŚ Okazjonalny autor

Żeby zdobyć cukrowe pałeczki muszę zbić najwięcej HP admirałowi, na którego zbicie potrzebuję od groma kul a jeszcze więcej talizmanów - dla kajaka jest niemożliwe do wykonania. Bez cukrowych pałek ani nie skończę misji od Lokiego, ani nic za pierniki w sklepie nie kupię. No oprócz kul. Fantastycznie -_-

Ks.Natanek i janrobak lubią to.
  16. ...posejdon...

...posejdon... Czeladnik forum

Jest jakiś opis tych misji skąd co zdobyć bo nie mam pojecia jak wykonać misje ?

17. BA_PP187

Nie ma, wszystko robimy na podstawie opisów zawartych w misji u zleceniodawcy.

18. TRFED32

TRFED32 Forumowy żółtodziób

Czy pierwszy dungeon znika po rozpoczęciu drugiej fazy 6 grudnia czy będzie dostępny do końca eventu?

19. BIOŁY.MIŚ

BIOŁY.MIŚ Okazjonalny autor

Opisów u zleceniodawcy? To te opisy mają jakiś sens? :D myślałem, że to losowo wygenerowane zdania, bo nijak one się mają do tego co trzeba zrobić...

janrobak i BelaTalbot$ lubią to.
  20. 5vikjam

5vikjam Młodszy ekspert

No to bardzo fajnie, losuje już w ten sposób 10 raz i nie mogę na leczącego trafić.