Rozmowy Event " Ta wspaniała zawierucha "

Temat na forum 'Dyskusje ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_PP187, 30 listopada 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Teletubis245777

Teletubis245777 Młodszy ekspert

2. *PITER2979*

*PITER2979* Moguł forum

proste dlakogo bo napewno nie dla graczy co nie placa plnow za pakiety

3. Teletubis245777

Juz nawet nie chodzi czy proste czy nie, komu chce sie siedziec po kilka godzin dziennie i cisnac "pergaminy". Niektorzy jeszcze chodza do pracy lub szkoły. Przeciez te lochy sie niczym nie roznia od pergow. I to ma byc event? To jest ich sposob na bociarzy?

4. *PITER2979*

*PITER2979* Moguł forum

to jest pseudo walka z bociarzami powinni im wyzerowac konta i zrobic blokade na zakup pakietow moze wtedy sie ludzie opamietaja i przestana latac na botach i placic za pakiety ta gra teraz a 17lat temu to masakra wszystkie nowosci za plny a z gry ochlapy

5. »σяρ|Dσkeя

»σяρ|Dσkeя Mieszkaniec forum

Przecież tam każdy ma taki sam statek i to nie zależy od pakietów. Pokaż gdzie jest jakiś pakiet dotyczący lochów

6. ganik5678

ganik5678 Młodszy ekspert

dajecie restart, no dobra są błędy ale jak już cos dodajecie to nie spierniczajcie tak ze odechciewa się bić admirałów, co z tego ze z adm leci więcej pierników jak salwy ich są takie że ja sam nie jestem w stanie ustać na wszystkich dostępnych zestawach ;/, a w zamian te małe npc na oporowo bije..., szkoda słów ;/

cytuje "to jest pseudo walka z bociarzami powinni im wyzerowac konta i zrobic blokade na zakup pakietow moze wtedy sie ludzie opamietaja i przestana latac na botach", < po co litość, ban na stałe i tyle w temat

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 grudnia 2025
    *Mruk* lubi to.
  7. Zła_Diablica38

Zła_Diablica38 Czeladnik forum

Większość graczy źle ocenia event, zamiast naprawić, poprawić event nie trzeba go jeszcze bardziej zepsuć cały Bigpoint

8. *PITER2979*

*PITER2979* Moguł forum

po wczorajszym restarcie tak naprawili ze swiatecznego ducha nie idzie ubic bo wali po 200k tylko pogratulowac Bp jakich wspanialych informatykow maja

9. ganik5678

dobry, sorki ze tu pisze ale no, czy była jakaś wzmianka że mają zamiar wycofać amulety 10k i te 50k, i czy w rekompensacie będą jakieś inne amulety czy coś?, bo nie ukrywam że jestem zły na to a mało ich nie miałem...

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 grudnia 2025
  10. hanys111

hanys111 Okazjonalny autor

Tak, byla informacja oficjalna na forum w tej sprawie byl fajny przelicznik 2 badz 3 na 1 a jak sie ktos nie wyronil to z automatu 5:1

11. ganik5678

i wiem tyle co i wcześniej ale co dali i jakiś może link do tego to już brak.., nq

12. hanys111

hanys111 Okazjonalny autor

13. TRFED32

TRFED32 Forumowy żółtodziób

Dlaczego nie mam nowych questów po wejściu 2 fazy eventu. Mam nowe misje w atlandydzie ale nie na powierzchni

14. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Wejdź do lochów, misje będą i zleceniodawców.

15. ZhanLong95

ZhanLong95 Forumowy żółtodziób

Nie widzę zadań:
    1. Misja 4.: Nadziewane skarpety
      • Odblokowuje: poz. 4 czarnego rynku.
    2. Misja 5.: Całusy pod jemiołą
      • Odblokowuje: poz. 5 czarnego rynku.
    Występuje u mnie jakiś błąd czy będą one dostępne dopiero w kolejnych fazach eventu ?

16. TRFED32

TRFED32 Forumowy żółtodziób

Nadal brak questów na powierzchni mimo wejścia do lochów

17. Teletubis245777

Ja sie zwalniam z roboty i bedę robił lochy teraz

18. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Misja 4 dziś u mnie się pojawiła, więc kolejna też się pojawi w odpowiednim czasie

19. G0LDENEYE[XXX]

G0LDENEYE[XXX] Czeladnik forum

ktos moze wie ile trzea wspomnien na ta misje ,,Całusy nad jemioła,, ? wczoraj oddalem 200sztuk

20. SŦΛŔҠ

SŦΛŔҠ Czeladnik forum

Jak się pojawi misja, to będziemy wiedzieli. Najprawdopodobniej pojawi się po rozpoczęciu 3 fazy eventu.