Rozmowy Event " Wojna domowa: Piraci kontra Wikingowie "

Temat na forum 'Dyskusje ogólne' rozpoczęty przez użytkownika BA_PP187, 12 sierpnia 2025 o 15:02.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Ahoj Piraci !

Screenshot_53.png

Niekończąca się wojna na wyniszczenie wybuchła między najstarszymi wrogami Nautiki: Piratami i Wikingami! Zbliża się Dzień Rozliczenia i tylko energiczny Wszechojciec Tyr z rodu Asów może ugasić płomienie nienawiści. Wybierz więc swoją stronę, dobądź broni i dołącz do swojej ulubionej frakcji, aby zobaczyć ten zacięty spór do końca. Jedno jest pewne: jeśli chcemy uniknąć Ragnaröku, pokój musi zostać przywrócony SZYBKO!

Zapraszamy do rozmów i FAQ!

Wasza Ekipa Seafight!​

2. ganik5678

ganik5678 Okazjonalny autor

3. ganik5678

4. NASA

NASA Forumowy żółtodziób

ganik5678 i BA_PP187 lubią to.
  5. .$^HoruS^$.

.$^HoruS^$. Aktywny autor

Ceny na rynku z monetami nie są lekko przesadzone do ilosci ich zdobywania ?

ganik5678 i janrobak lubią to.
  6. dirt96

dirt96 Czeladnik forum

witam , gdzie znajde npc Elric flether?

7. czarnaperła1976

czarnaperła1976 Aktywny autor

z czego wypadają dessingi golem grygor lub łupacz czaszek i jeszcze jedno daliście komorę katalizy to dlaczego z czarnych skał nie wypada gwiazda katalizy?

Ostatnie edytowanie: 15 sierpnia 2025 o 12:32
  8. MargroGK

MargroGK Czeladnik forum

czy wy tez mieliscie dzisiaj jedna misje ?

9. Dycha1960

Dycha1960 Okazjonalny autor

10. BA_PP187

11. MargroGK

MargroGK Czeladnik forum

- Dodano Super Admirałów do podpowiedzi na mapie świata
    - Prawdopodobieństwo trafienia zmniejszone dla NPC
    - Obniżono wymagania dotyczące pojawienia się superadmirała
    - Mapa Wulkanu znów jest dostępna dla PvP
    - Nie wyświetlają się już dwie ikony osiągnięcia progu i tu mam pytania gdzie sa te podowiedzi super admiralow nastepne i jakie sa wymagania aby on sie pojawil

12. BA_PP187

Podpowiedzi o pojawieniu się admirała pojawiają się jak zwykle na mapie morza. A wymagania są określone:

Screenshot_56.png

13. MargroGK

MargroGK Czeladnik forum

to to wiem bardziej mi chodzilo o Rlica Fletchera gdzie sa podane wymagania do jego pojawienia sie

14. BA_PP187

Elric Fletcher nie jest regularnym admirałem, pojawia się o nieokreślonym czasie. Pojawił się teraz o 12:00

Ostatnie edytowanie: 16 sierpnia 2025 o 11:00
  15. †G®EEN†

†G®EEN† Forumowy żółtodziób

Ach.j piraci! Czy jest możliwość zmiany strony?Potrzebuje tych drugich monet.

16. BA_PP187

Musisz wyzerować obecnie posiadaną reputacje poprzez bicie swoich npc.

17. MargroGK

MargroGK Czeladnik forum

chyba przeciwnych bo swoje dalej beda dawac reputacje

jak ma 2 000 reputacji to raczej ciezko mu bedzie to nadrobic zostaje opcja wymiany monet w sklepie

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 sierpnia 2025 o 19:12
  18. BA_PP187

Musi bić swoje npc, tzn te z jego frakcji. Punkty zdobywa się na statkach przeciwnej frakcji a traci na swoich.

19. MargroGK

MargroGK Czeladnik forum

zgadza sie to ja sie zle wyrazilem co nie zmienia faktu ze ciezko mu bedzie to zrobic dlatego wydaje mi sie ze najlepsza opcja bedzie sklep chociaz przelicznik nie nalezy do najtanszych

ganik5678 lubi to.
  20. ganik5678

...z tym sklepem to porażka jest, poł dnia siedzieć żeby coś kupić a inni gracze, puszczają sobie bota i wywalone a ty się mecz i płać co event po 2tys na pakiety po to tylko żeby gracz na bocie mógł nadal śmigać, a serwer w opłakanym stanie, że to jeszcze BP się nie rozwaliło...